facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for NAF Senter

Info

NAF har 44 sentre over hele landet. Her kan du få utført en rekke tester og få råd tilpasset dine behov. I tillegg til å utføre EU-kontroll, tilbyr NAF-sentrene en rekke tester som hjelper deg med et trygt og økonomisk bilhold.



"NAF har 44 sentre over hele landet. Vi utfører EU-kontroll, service og reparasjon, tilstandsvurdering og annet vedlikehold av bil. Bestill enkelt på nettsiden vår eller ring oss på 08 505."
Adresse: Torsvang 4, 3271 Larvik, Norway
Telefonnummer: 08 505
By: Larvik
Rute: Torsvang 4
Postnummer: 3271


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: NAF timebestilling, NAF-medlem, NAF garantiutløpstest, NAF nettbutikk, NAF Smartservice, NAF test erfaring, NAF Test Trondheim, NAF Drammen
Anmeldelser
NAF Bruktbiltest via Nettbil auksjon. Kom for å hente bilen etter å ha blitt testet. I rapporten stod det at bilen hadde gått 177.854km, men den hadde gått 147.350km. En vesentlig forskjell vil jeg si da det har stor innvirkning på auksjonen hos Nettbil. Jeg konfronterte NAF med dette i resepsjonen hos dem, men ble møtt med ansvarsfraskrivelse og dårlig kundebehandling. De brydde seg overhodet ikke over feilen og sa "vi har vel blingsa da". Han i resepsjonen sa at det er Nettbil sitt problem, men det stemmer ikke da de ikke kan gjøre om det som står i rapporten. Det må testsenteret sørge for at blir riktig skrevet. Fikk ingen beklagelse eller noe forklaring på hvordan det kan skje. Det var flere andre pirkefeil i rapporten, men fikk aldri spurt om det ettersom de ikke var interesserte i høre hva jeg hadde å si. Nettbil har gjort alt riktig i denne saken og jeg har fått veldig god service fra dem. Nettbil er like overasket som meg over den dårlige servicen hos NAF. Anbefaler ikke NAF Senter i Larvik.
Godt fornøyd med NAF kontroll av bruktbil. Har brukt to ganger.
Leverte inn bilen til nettbil. Naf har salgsraport for nettbil. Bilen ble solgt
Var og tok naf-garantitest. Fikk en kjapp gjennomgang av punktene etterpå, men som ikke nødvendigvis er så lett å huske. Fått problemer med forhandler i ettertid da de mener punktene i naf-testen er "utydelige" og de skjønner ikke hva det går i... vanskelig å finne kontaktinfo for konkrete naf-senter for å snakke med de i ettertid.
Veldig pirkete, mangelfull beskrivelse og presisering av de små feilene de fant. Ingen liker farlige biler på veiene men dette ble bare rart.
Hyggelige folk på jobb
Tok hjulstillingskontroll på bilen min der i dag. Møtte litt før tiden, ble møtt av hyggelig betjening og de tok bilen med det samme. Fikk klokkeslett når tid bilen skulle være ferdig og det stemte bra. Konkuransedyktige priser, hvertfall for NAF medlemmer. Alt i alt, en bra opplevelse
Greit nok naf kunne vært bedre vedlikeholdt og mer innbydende men fungerer minus for bare 2 stoler på venterommet
Ryddig, god kvalitet. Jeg er fornøyd, Er medlem
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler