facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for NAF Senter

Info

NAF har 44 sentre over hele landet. Her kan du få utført en rekke tester og få råd tilpasset dine behov. I tillegg til å utføre EU-kontroll, tilbyr NAF-sentrene en rekke tester som hjelper deg med et trygt og økonomisk bilhold.



"NAF har 44 sentre over hele landet. Vi utfører EU-kontroll, service og reparasjon, tilstandsvurdering og annet vedlikehold av bil. Bestill enkelt på nettsiden vår eller ring oss på 08 505."
Adresse: Industriveien 1, 3610 Kongsberg, Norway
Telefonnummer: 08 505
By: Kongsberg
Rute: Industriveien 1
Postnummer: 3610


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: NAF Oslo, NAF timebestilling, NAF-medlem, NAF veihjelp, NAF nettbutikk, EU-kontroll Kongsberg, NAF EU-kontroll, NAF Drammen
Nærliggende lignende selskaper
Anmeldelser
var nylig på NAF Senter Kongsberg for å utføre eu / periodisk kjøretøy kontrol av bilen, og det var en meget god opplevelse, enkelt å finne frem, tilgjengelig parkering rett forran bygget, hyggelige ansatte både ved ankomst og ved henting. enkel betaling via vipps, også mulig å betale med kort.
Perfekt å gjøre EU kontrollen her. Effektivt og raskt.
super fornøyd, tusen takk.
Fin service og flinke folk
Fra toppen: ledig time ganske kjapt, proft mottak på avtalt tidspunkt, kjapt utført ærend bare PKK etterkontroll, men fortsatt effektivt, og gratis kaffe. Jeg er ny fast kunde!
Hyggelig og greit. Grei pris. Som medlem
Veldig hyggelig ansatte og veldig behjelpelige, svarer på det det som blir spurt om. Så tar EU kontroll og andre tjenester her med fornøyelse.
Effektiv EU-kontroll og man kan vente med en kaffekopp
Helt ok. God service.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til NAF Senter med offentlig transport


Storhoffs vei 220 meter
401
Jacob Langes vei 310 meter
401
Gomsrud 320 meter
NW180

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler