facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for NAF Senter

NAF Senter

Info

NAF har 44 sentre over hele landet. Her kan du få utført en rekke tester og få råd tilpasset dine behov. I tillegg til å utføre EU-kontroll, tilbyr NAF-sentrene en rekke tester som hjelper deg med et trygt og økonomisk bilhold.



"NAF har 44 sentre over hele landet. Vi utfører EU-kontroll, service og reparasjon, tilstandsvurdering og annet vedlikehold av bil. Bestill enkelt på nettsiden vår eller ring oss på 08 505."
Adresse: Sommerroveien 7, 2816 Gjøvik
Telefonnummer: 08 505
By: Gjøvik
Rute: Sommerroveien 7
Postnummer: 2816


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: NAF-medlem, NAF Oslo, NAF timebestilling, EU-kontroll Gjøvik, NAF når uhellet er ute, Klage på NAF-test, NAF Verksted Tromsø, NAF verksted priser
Nærliggende lignende selskaper
Lomsdalen Bil & Caravan As Lomsdalen Bil & Caravan As 996 meter Våre hovedsatsinger er bilsalg, bilpleie og vedlikehold/utstyrsmontering for caravan....
Anmeldelser
Brukte nesten 1 uke på å gi pris på verksted tjenester. Kan skjønne det er travelt, men ikke 1 uke betenkningstid på om det er noe de kan gjøre.
Rask og god service, automatisk tilsendt rapport på utført arbeid
NAF-senteret avd. Gjøvik er et forbilledlig senter. Meget bra service til avtalt pris, som kundebehandler la ved uoppfordret i forbindelse med EU-kontroll. Hyggelig atmosfære og blid betjening. Opplev og LÆR. Jeg vet i hvert fall hvor jeg skal ha neste service på bilen min.
Eu kontroll, innafor tia,grei kaffe
Naf Gjøvik har generelle OK priser, bedre om man er NAF Medlem. De tar både EU kontroller, Garantiutløpssjekker etc, og de har "drop off box" for nøkler om det ikke er noen i skranken når man skal levere bil for sjekk. De som arbeider der er flink til å formidle hva som var fint, og hva som var feil med bilen. Bare synd at nå på vår/sommer, så er det ikke mange muligheter til å sitte ute å vente på at bilen skal bli ferdig. Så vær enten forberedt på å ta buss inn til byen, for venting, stå og vente der på at bilen skal bli ferdig, eller håpe på at det er ledig inne med sitteplass. Ergo, savner nok flere sittebenker ute. Alt i alt, fint Nav senter!
Etterkontroll var kjapp. God kaffe på automaten Friele Hyggelig kontrollør/reperatør.
Lettvint å levere bil til time med nøkkeldropp. Alt skjer til avtalt tid.
Flinke, effektive og med gode priser
Det var kjmpebra
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til NAF Senter med offentlig transport


Vindingstad 60 meter
400
401
402
B46
B47
Bondelia 300 meter
400
401
402
B46
B47
Vindingstad skole 450 meter
421
B41

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler