facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Namnam Slemmestad

"På Namnam Slemmestad tilbyr vi ferske amerikanske og italienske pizzafristelser, samt nydelige kebabretter, klassiske cheeseburgere og andre godbiter!"
Adresse: Eternitveien 1 , Slemmestad 3470, NO
Telefonnummer: 31 28 05 44
By: Slemmestad
Rute: Eternitveien 1
Postnummer: 3470



relaterte søk: namnam slemmestad tlf, prins kebab slemmestad, namnam asker, nam nam hauketo, namnam slemmestad åpningstider, nam nam hønefoss meny, nam nam, namnam lier
Anmeldelser
Her er det bare å styre helt unna. Betalte nesten 300 kr for en pizza pai / deep dish pizza. Fikk levert en liten og fullstendig flat pizza som var brent i skorpene. Se bilder - 0/10 fra meg
De brukte faktisk 2 timer og 10 minutter på å levere en pizza 600m. Da fikk jeg 65,- i rabatt som kompensasjon. Pizzaen er svært middelmådig med veldig lite fyll. Lett 7 cm kant uten fyll. Aldri mer.
Bestilte en burger tallerken der levert hjem når den kom var den rå. Og jeg måtte kjøre ned for å hente den kom hjem da var den rå også. Namna skyldte på feil leveranse. Og de skulle ta kontakt for og ordne opp. Hørte aldri noe mer. Fullstendig boikott ifra nå
Vi er en liten gjeng som bestilte pizza til over 2000kr. 2 av de var brente, og noen var så bløte at jeg lurer på om de i det hele tatt har vært i ovnen. Anbefales IKKE!
Pleier som regel å være fornøyd, men i dag fikk jeg en sjåfør som ikke gadd å levere på døra, og i tillegg fikk jeg en brent pizza.
Var bedre pizza før. Nå er det helt lotto hva du får.
Vi kjøper pizza har ofte. Noe varierende kvalitet, har hendt flere ganger at pizzaen er brent og eller at bunnen har hatt en merkelig konsistens. Ikke er de spesielt billige heller, peppes er billigere. Litt bedre på service kunne de også vært, føler at vi noen ganger er til bry!!! Dette er noe de burde bli bedre på.
Elendig mat pg kundeservice. Bestilte en pizza, ringte opp etter 50 min og bestillingen var glemt. Fikk beskjed om at det blir levert om 10 min - selvsagt skulle det ta ytterligere 35 min. Når maten kom frem, var maten feil og brent. Etter å ha ventet 1,5 t er dette helt uakseptabelt. Ringer opp i 10 min etter levering, får selvsagt heller ikke svar.
Bra biff kebab ja biffkjøtt
Elendig service, leverte ut mat til andre og brukte over en halvtime på å lage ny mat.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Namnam Slemmestad med offentlig transport


Eternitveien 80 meter
250
250E
250N
260
260E
295
Toern 300 meter
250
250E
250N
255E
260
260E
296

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Namnam Slemmestad.

Slemmestad hamburgere

åpningstider, plassering. Eternitveien 1 kart bykart, satellitt visning. Namnam Slemmestad adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Namnam Slemmestad. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Namnam Slemmestad med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler