facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Namsos Yoga

Namsos Yoga

Info

Namsos Yoga er et yogastudio som tilbyr gruppetimer og individuelle timer i Medisinsk Yoga og Flyt Yoga. Vårt yogastudio holder til i et hjemmekoselig lokale rett utenfor Namsos sentrum. Vi har små eksklusive grupper med max 9 damer per gruppe.

Adresse: Hyllavegen 2, 7805 Namsos
Telefonnummer: +4791156559
By: Namsos
Rute: Hyllavegen 2
Postnummer: 7805


Nærliggende lignende selskaper
Inspira Inspira 2 km Inspira er unikt, alle blir sett, de har et bra utvalg i timer og meget dyktige instr...
Anmeldelser
Fantastisk treningssenter som gjør godt for både hode og kropp. Varierte timer og flinke instruktører. Nydelig atmosfære! Inspira har fokus på treningsglede. Jeg har alltid hatet gym, men nå liker jeg trening! Jeg liker så godt at man blir sett og at treningen tilpasses hver enkelts behov og utfordringer.
Inspira er et fantastisk treningssenter med flinke og inspirerende instruktører i ei nydelig brygge med en hyggelig atmosfære. Det er mange forskjellige timer å velge i på timeplanen, alt fra styrke og svette puls timer til rolige og varierte yoga timer som er som balsam for kropp og sjel! Du kan lett bli avhengig av din ukentlige dose med trening og yoga, du blir aldri lei!
Et sted for kropp og sjel, hvor hver og en blir møtt med en hyggelig hilsen, og du føler deg ivaretatt. Kompetanse på høyt nivå når det gjelder variasjon i treningsformer, samt det å ta hensyn til begrensninger mange av oss har. Her møter man hyggelige mennesker i alle aldre og kroppsfasonger, og føler seg som ny etter en treningstime.
Inspira er stedet for treningsglede om du er interessert i hard puls/styrketrening, myk yoga eller andre treningsformer så er det ett bredt utvalg av timer å velge i. Inspirerende, motiverende og humørfylte instruktører som gir lyst til å komme tilbake til ny trening. Godt sted for både kropp og sinn.
Inspira er unikt, alle blir sett, de har et bra utvalg i timer og meget dyktige instruktører. Eier har en egen evne til å ivareta alle som kommer innom og sørger for at man får en god treningstime uansett hvilken form man er i.
Inspira oppleves som et pust i hverdagen der du finner ro, blir sett som den du er og får fine og varierte gruppetimer ut fra hva du måtte ønske av å roe ned eller gire opp! Kom som du er så tar vi det der fra! Grete er oppmerksom på den enkelte og tilpasser timer etter behov og ønsker. Uansett time, du blir som ny hver gang :- Anbefales på det varmeste!
Beste treningsstudio, som ivaretar hver enkelt. Alltid en glede å bli hilst velkommen, hver gang man kommer for å delta på ei treningsøkt
Så fornøyd. Her kan du komme som du er, med den kroppen du har. Trene og føle deg bra uansett. Har du kroppslige plager får du alltid hjelp til alternative øvelser.
Inspira er et fantastisk sted å være, det er mange flinke og hyggelige instruktører, og det er en veldig god atmosfære der Anbefaler virkelig dette stedet.
Alle er veldig velkomne - kom som du er med din kropp og dine forutsetninger. Veldig flinke instruktører. Her blir du sett og får tips og råd om hvordan du kan tilpasse øvelsene til din dagsform. Anbefales!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler