facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Naprapathuset Fredrikstad

Naprapathuset Fredrikstad

Info

Din naprapat i Fredrikstad siden 2007!

Høyt fokus på diagnose, behandling, oppfølging og tid til deg.
Målet er å hjelpe deg uansett!

Tlf-tid: 8-17

Historie

Vi er din naprapat og coach i Fredrikstad siden etableringen i 2007!
Korte ventetider og god service er vårt mål.
Vi skal hjelpe deg uansett! Vi hjelper deg på klinikken eller på veien videre.

Vi har høyt fokus på å stille riktig diagnose for å klare å behandle deg raskest og så effektivt som mulig. Derfor er det viktig at vi setter av behandlingstiden kun til deg.

Vi behandler fra kl.07 på morgenen ved behov, og har langåpent til kl.18 to ganger i uken.

Vi holder til på Wilbergjordet 10(2.etg) i Fredrikstad. Vi jobber med smerter relatert til muskler og ledd.Ta en titt på vår hjemmeside for mer info og timebestilling.

Gratis parkering og heis.

På avdeling Fredrikstad jobber:

Rolf-Magnus Johansen(naprapat)
Lisa Lehmann(naprapat)
Therese Elseth(naprapat)
Bente Nygård(meta-coach)

Velkommen!

Vi tar alle typer bank- og kredittkort.



"Din naprapat i Fredrikstad siden 2007!Vi behandler muskel- og leddplager.Høyt fokus på diagnose, behandling, oppfølging og tid til deg.Målet er å hjelpe deg uansett - enten på klinikken eller videre hos våre dyktige samarbeidspartnere.Vår adresse er: Wilbergjordet 10, 1605 Fredrikstad.- Vi holder til i 2.etg over Meny – inngang syd.Velkommen!"
Adresse: Wilbergjordet 10, 1605 Fredrikstad
Telefonnummer: 46444686
By: Fredrikstad
Rute: Wilbergjordet 10
Postnummer: 1605



relaterte søk: Naprapat Fredrikstad, Naprapat Fredrikstad pris, Kiropraktor Fredrikstad, Naprapat Sarpsborg
Nærliggende lignende selskaper
Apotek 1 Helsehuset Fredrikstad Apotek 1 Helsehuset Fredrikstad 2 km Dårlig service. Gå heller til Hjorten!!
Terapi-Salongen Terapi-Salongen 3 km Hyggelig og flink
Merete`s Shiatsu-Kråkerøy Merete`s Shiatsu-Kråkerøy 8 km Stresset, Vondt i kroppen, Sliten. Prøv en behandling Shiatsumassasje. Gjør godt for ...
Anmeldelser
Alt her inne stemmer 100%, for å komme ett sted hvor man blir så godt ivaretatt og fulgt opp, er ikke en selvfølge i dag. Lisa er en veldig dyktig og profesjonell Naprapat med masse kunnskap. Kan virkelig anbefales på det varmeste, for god behandling av en vond kropp.
Naprapathuset er gull verdt! Så godt og trygt å ha et profesjonelt sted som dette her i Fredrikstad! De hjelper til med stort sett alle vondter i kroppen, strekker seg til det ytterste for å gi deg time når du trenger det og stiller opp på alle måter! Jeg er storfornøyd!
Kort ventetid på time. Gode forklaringer og veiledninger underveis i behandling. Rene pene lokaler. Det føles trygt å bli behandlet her. Gode på oppfølging!
Etter mange år med smerter i rygg og ledd prøvde jeg Naprapathuset og deres naprapat Rolf Magnus. Måten jeg ble tatt imot og behandlet på var i mangel av ett bedre ord UNIK. Jeg følte meg ivaretatt fra første sekund og innsikten og engasjementet til behandler vitnet om en som genuint bryr seg om mennesker. Uten å gå i detalj fant han nålen i høystakken og det resulterte i vesentlig bedring av livskvalitet og vesentlig mindre smerter. Skeptisk som jeg er av natur har jeg ventet i over ett år med å skrive anmeldelsen, for å være helt sikker på karrakteren Rolf Magnus og hans kollegaer anbefales på det varmeste.
Har hatt veldig vond rygg og nakke i mange år og tidligere fått behandling hos både fysioteraput og kiropraktor. Jeg ble anbefalt naprapatbehandling og fikk fantastisk hjelp hos de flinke naprapatene på Naprapathuset i Fredrikstad. Allerede etter første behandling følte jeg meg mye, mye bedre og spenningshodepinen ble borte. Jeg er en meget fornøyd kunde og kommer definitivt til å fortsette min behandling hos Naprapathuset!
Veldig hyggelig personal. Lisa er utrolig flink
Alltid imøtekommende, god service og faglig dyktige!
Super behandling. Skal helt klart tilbake!
Får rask og god behandling. Anbefales.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler