facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for NaprapatPluss +

NaprapatPluss +

Info

Naprapati er en manuell behandlingsform som behandler smerte og problemer fra muskel- og skjelett.

Historie

NaprapatPluss vil på en sikker og profesjonell måte behandle, forebygge og rehabilitere smerter og nedsatt funksjon gjeldene fra ditt muskel- og skjelettsystem. Vi hjelper også til med trening- og ergonomisk rådgivning.

NaprapatPluss er en del av AQ Helse som er et tverrfaglig medisinsk felleskap som ligger i Aquarama sentralt i Kristiansand.

Avtal tid på telefon 92 31 17 18 eller send epost til [email protected]



"Vi undersøker og behandler dine muskel- og leddplager og vårt mål er å være best på Sørlandet på dette feltet.Vi har spesialisert oss på det som plager flest og mest. Ryggsmerter, stiv nakke, hodepine / migrene, smerte i arm, korsrygg smerte, bekken / hofte smerte, kneskade, smerte ut i bein og idrettskader."
Adresse: Tangen 8, 4608, Aquarama Kristiansand, Norway
Telefonnummer: +47 92311718
By: Kristiansand
Rute: Tangen 8
Postnummer: 4608, Aquarama


åpningstider

Mandag: 07:30 - 20:00
Tirsdag: 07:30 - 20:00
Onsdag: 07:30 - 20:00
Torsdag: 07:30 - 20:00
Fredag: 07:30 - 20:00


relaterte søk: Muskelterapeut Kristiansand
Anmeldelser
Dyktige og erfarne naprapater, stasjonert på Aquarama Helse. Dekkes av helseforsikringer som f.eks. Storebrand Helse Topp. Vanligvis kort ventetid for time. Anbefales på det sterkeste!
Veldig imøtekommende og meget dyktige naprapater. Kort ventetid for time. Jeg kom inn med et hovent kne jeg knapt kunne bøye, og gikk ut igjen nesten som vanlig igjen. Anbefaler dem på det sterkeste!!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon NaprapatPluss +.

Kristiansand legesenter

åpningstider, plassering. Tangen 8 kart bykart, satellitt visning. NaprapatPluss + adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på NaprapatPluss +. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om NaprapatPluss + med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Dps Solvang Dps Solvang 2 km Alt for langt ventetid! Personalet som jeg og kona har vært borti er derimot veldig g...
Sørlandsparken legesenter Sørlandsparken legesenter 8 km Veldig fornøyd med behandlingen fra fastlegen og sykepleiere og sekretærene her!
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler