facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Nardo Bil

Adresse: Tungaveien 2 , Trondheim 7434, NO
Telefonnummer: 73 89 43 00
By: Trondheim
Rute: Tungaveien 2
Postnummer: 7434



relaterte søk: Nardo Bil ansatte, Nardo Bil Trondheim ansatte, NARDO BIL Proff, Bruktbil Trondheim, Nardo Bil Trondheim åpningstider, Nardo Bil Ranheim, Nardo Bil historie, Nardo Bil Orkanger
Anmeldelser
Rask og topp service. Imøtekommende ansatte i en travel hverdag Leverte bil med knust bakrute m.m.. De ordnet raskt med leiebil. Informerte meg underveis via tlf. Og jeg hentet bil dagen derpå. God forklaring om hva som var utført og anbefaling ift forsikring/ kasko. Anbefaler Nardo Bil
Var inn for skift av back-up batteri og da de leverte bilen tilbake jeg ble opplyst at ruta på førerside var ødelagt da de jobba med bilen men de sa at det var veldig tilfeldig og de nektet å stå for det. Så jeg har kjørt en fungerende bil inn og fått tilbake en ødelagt. Styr unna!!! Ikke anbefales!!!! Jobber selv på en merkeforhandler og sånne små ting er aldri noe problem. Det er mye viktigere å ikke ha misfornøyde kunder, men tydeligvis nardo bil bryr sæ ikke mye om det.
LItt usikker på om det er firmaet, eller bilene som får 5 stjerner. El-bilene som selges kunne kanskje trukket ned scoren litt da de kanskje ikke er de mest energieffektive, men servicen på verkstedet er veldig bra, så det blir 5 stjerner.
Dette er en firma som jeg ikke ønsker å handle eller selge bil til. Det er ikke så seriøst som dem skal ha det til. Dem bruke over 1 uke å fortelle meg at dem ikke ønsker ifølge utsagn fra ansatte så sa vedkommende slik "ser helst at du ikke kjøper bil her, kjøp heller hos andre volvo forhandler". Dem var heller ikke interssert å ta min bil som innbytte, selv om jeg hadde planer å kjøre nedover til dem.
Fantastisk service. Vindusvisker hø.side defekt. Ringte kl 13:18, de bestilte opp ny del og tekniker «improviserte» en time tidlig neste morgen kl 0700 og fikset det til kl 0745: Takker & bukker
Dem har blant markedets beste biler, og blant markedets beste service. Det forstår man først når man har eid en Volvo i mange år og tatt all service her! Ferdig snakka!
Dårlig service. Brukte hele tre uker på en enkel reparasjon. Omlakkering rustet etter kort tid, men Nardo bil tok ikke ansvar. Har brukt annet verksted siden.
Ny informasjon etter flere år: NardoBil har forbedret seg på de aller fleste nivå, og er nå mitt foretrukne verksted. Jeg har prøvd ganske mange verksted i Trondheim, men det er bare NardoBil som har løsningen klar hver gang. Kanskje det er noe i dette med merkeverksted? Fremdeles litt i dyreste laget, men mye god informasjon og forståelse for ulike kundebehov. Dette er noe helt annet enn tidligere. Løsningen med at kunde går inn i verkstedet er fremdeles uvant. Deleprisene kunne vært langt penere.
Imøtekommende mekaniker, som skal ta service på min xc70 2016, storservice, 120000 km. Dette blir den første ordentlige service hos Nardo bil, for min del. . .
God kundeservice hyggelige ansatte. Og godt med plass vis man vil sitte å vente på at dem jobber med bilen din. Dem gir deg også gode priser på deler å jobben.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler