facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Narvik Bobilparkering

Narvik Bobilparkering

Info

Narvik Bobilparkering er lokalisert midt i Narvik sentrum, i Verkstedbakken. Ta av fra E6 ved Scandic Narvik og kjør ca 30 meter ned bakken, se skilt.
Minimum avstand mellom bobiler skal være 3 meter og er bobileiers ansvar å påse at dette overholdes

Historie

Narvik Bobilparkering åpner i midten av. juli 2017 og vil være lokalisert midt i Narvik sentrum.

Adresse: Verkstedbakken, 8514 Narvik
Telefonnummer: 4791155438
on.nedraagkivran@gnirekrap
By: Narvik
Rute: Verkstedbakken
Postnummer: 8514



relaterte søk: camping narvik, bobilparkering karmøy, narvik bobilcamp, bobilparkering svolvær, bobilparkering os, gol bobilparkering, bobilparkering lillestrøm, bobilparkering i son
Anmeldelser
Kunne gjerne vært litt info om når man må sjekke ut for å slippe å betale et døgn til.
Plassen har strøm, vann og søpplekasser. I 2019 koster det 250 kr natten. Plassen er rett ved siden av toglinjen men det er få tog så det går fint. Det er ikke do på plassen. Nærmeste do vi fant var på biblioteket/turistsenteret ca 5 minutters gangtur unna.
Veldig enkel og smart tilordnet med selvbetjent opphold. Sentral beliggenhet.
En helt grei plass for bobiler og akseptabel pris til å være en stor by. Eierne burde helst ha merket opp plassen slik at det ikke er tvil om hvor bobilen skal stå. Selvfølgelig burde plassen vært asfaltert
Sentralt. Grei pris, vannpåfylling, men ikke tømming av sanitær eller gråvann er minus. Jernbanen går rett ved siden. Sjeldent tog, men hører det godt når det kommer.
Dette er en ok plass. Synd det ikke er tømming for toalett. Plassen bør merkes opp . Bobilene står alt for tett. Her bør brannsjefen ta seg en i speksjon.
Ikke mye å skryte av. Kun en grusplass med strøm
Fantastisk beliggenhet nesten midt i byen : gang avstand til alt man trenger plan og fin plass trengte ikke nivåklosser:
en helt enkel bobilplass med strømtilførsel. kort avstand til sentrum, minuse her er da at det ligger rett vedsiden av togskinnene, så kan være noe støy om det skulle komme noe tog. plassen er litt bortgjemt ned mot UCO. ikke noe park der men om du går 100-200m lengre opp så kommer du til en fin lekeplass/park ved det 4 hjørne.
Fint å kunne parkere så sentraltHar drikkevann og søppelkasser savner tømming av spillvann og do, tøm før du parkerer, det er 3,4 km til stasjonen som har dette tilbudet
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Narvik Bobilparkering.

Narvik bobilparkering

åpningstider, plassering. Verkstedbakken kart bykart, satellitt visning. Narvik Bobilparkering adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Narvik Bobilparkering. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Narvik Bobilparkering med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler