facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Naturmuseum og botanisk hage, Universitetet i Agder

Naturmuseum og botanisk hage, Universitetet i Agder

Info

Museet er det eneste naturhistoriske museet i landsdelen. Museet ble startet opp i 1828, men har endret både navn og lokaliteter siden den gang. I dag ligger Naturmuseum og botanisk hage, Universitetet i Agder på Gimle gård i Kristiansand.

Adresse: Gimleveien 23, Gimle Gård, 4630 Kristiansand, Norway
Telefonnummer: 38058620
By: Kristiansand
Rute: Gimleveien 23, Gimle Gård
Postnummer: 4630



relaterte søk: Gimle Gård, Gimle Gård åpningstider, Museum Kristiansand, Botanisk hage Lund, Museum Botanisk hage, Agder Natur, Sørlandsroser, Museum Agder
Nærliggende lignende selskaper
Gimle Gård Gimle Gård 55 meter Utrolig fin plass. Mye å se på både for de store og de små. Vi hadde desverre ikke ti...
Galleri Misteltein Galleri Misteltein 1 km Galleri Misteltein - Prøver med loppemarked i tillegg til kunst i sommer.
Digitale Bilder i Agder Digitale Bilder i Agder 2 km Fotosamling med flere tusen historiske fotografier fra agderfylkene.
Anmeldelser
Det var kjempefint der. Mange dyr og innsekter å se på . Dyrene var utstoppet. Inntektene er levende. Hele opplevelsen var topp. Hyggelige folk og bra service der. Vakker hage. Vi fikk tatt mye bra bilder.
Veldig fornøyd med besøket vårt her. Vi koste oss med medbrakt niste i parken og lekte på lekeplassen. Kjempe artig for barna å spille på utendørs musikk instrument..
Nydelig park, spennende blomster og busker. Lite lekeområde så perfekt for aktive barn.
Naturmuseum og botanisk hage eller mer kjent som Gimle gård. Parken er nydelig uansett hvilken årstid du besøker stedet. Her finner du ro og fred i vakre omgivelser. Mye blomster også sjeldne. Ellers flere fine bygninger. Stedet er så absolutt verd et besøk. Fortjener 5 stjerner.
Absolutt verdt et besøk. Flott område å gå tur i hvis du er på besøk i byen.
Her kan man oppleve mange gamle trær, plater og busker i en flott hage. Alt ligger inne på Universitetet område. Legg spesielt merke til de gamle klatre rosene.
Gøy og spennende for barna inne og ute. Og spesielt en utrolig fin utstilling som er der nå i sommer. Bra service og fin cafe. Vi var Super fornøyd med alt.
Flott aktivitet for 4 åring. Spennende og interessant
Fint museeum, kjekt for både små og store
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler