facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Naturstein Montering AS

Naturstein Montering AS

Info

Vi leverer og monterer benkeplater i stein til ditt kjøkken&bad.Ta kontakt for pristilbud/befaring

BEST PÅ PRIS, KVALITET OG SERVICE :-)

[email protected]

Historie

Ta kontakt med Anja for en hyggelig prat og gode tilbud.
mail: [email protected] eller tlf: 466 14 659

Produkter

Benkeplater i naturstein og kompsitt

- granitt
- marmor
- silestone
- dekton

Adresse: Åsaveien 91, 3531 Hole, Norway
Telefonnummer: 32161660
sa.msn@ajna
By: Hole
Rute: Åsaveien 91
Postnummer: 3531



relaterte søk: naturstein montering as åsaveien krokkleiva, nsm stein, naturstein as, stein benkeplater
Anmeldelser
Bedre fagfolk og kundeservice skal du lete lenge etter, også maken til bra komunikasjon .Helt fantastisk finish og produktet. Anbefales på det sterkeste. Jeg har hvert borti mye forskjellig innen stein, og dette er en klasse for seg selv.
Vi fikk dessverre en dårlig opplevelse med Naturstein Montering AS. Den første benkeplaten som ble levert var skadet misfarget. Fra vi sa ifra om feilen til den ble rettet etter utallige purringer fra vår side, gikk det 10 måneder. Naturstein Montering AS purret på betaling selv om de hadde levert en skadet benkeplate. Opplevde ikke å bli fulgt opp av firmaet og hele prosessen virket useriøs. Det var også vanskelig å kommunisere ønsker og tilbakemeldinger til montørene, da de ikke snakket norsk og eller ei godt engelsk. Vi har nå en fin benkeplate på kjøkkenøya vår, men prosessen for å komme dit var mer krevende enn nødvendig. Anbefales ikke.
Utrolig god og rask service! Veldig fornøyd med benkeplata
Fra jeg ringte og forhørte meg om benkeplate og bakplate til kjøkken, så gikk det kun litt over en uke til alt var ferdig montert. Kunne ikke vært mer fornøyd ! Alt fra veldig god kundeservice til dyktige karer, som monterte raskt og med største nøyaktighet. Og alt dette til en veldig god pris! Dette stedet leverer det de lover og anbefales på det varmeste!
Rask og god service. Gode råd vedr. valg av benkeplate og vasker. Kom til avtalt tid. Alt stemte, og de var ryddige og høflige. Kjempefornøyd med resultatet. Kan anbefales.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Naturstein Montering AS.

Hole entreprenør

åpningstider, plassering. Åsaveien 91 hole byggefirma kart bykart, satellitt visning. Naturstein Montering AS adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Naturstein Montering AS. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Naturstein Montering AS med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Jonny Tuvsjøen As Jonny Tuvsjøen As 3 km Hyggelige, flinke og profesjonelle folk. Har brukt Tuvsjøen 2 ganger, og kommer til å...
RS Entreprenør RS Entreprenør 194 km Rendalen Stor-Elvdal Entreprenør AS er en total leverandør av bygg.
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler