facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Naturvernforbundet Oslo Vest

Naturvernforbundet Oslo Vest

Info

NOV er et lokallag som ligger under Naturvernforbundet Oslo/Akershus (NOA). Vårt område er bydelene Frogner, Ulleren og Vestre Aker. Leder: Colin Murphy

Historie

NOV er en politisk nøytral organisasjon som engasjerer seg i store og små saker som berører deg og ditt nærmiljø. Vi arbeider for at natur, miljø og mennesker skal bli hørt og tatt hensyn til.

Naturvernforbundet Oslo Vest (NOV) er et lokallag under Naturvernforbundet Oslo Akershus (NOA), som igjen er et fylkeslag av Norges Naturvernforbund (NNV).
Vi representerer naturvern-interessene i bydelene Vestre Aker, Ullern og Frogner.
Blant saker vi har engasjert oss i er Holmenkollutbyggingen, snøproduksjon til VM 2011 og bevaring av Tryvannstoppen og Kragskogen, likeledes tilgangen til fjordområdene langs Frognerstranda og Bestumkilen.
Vi har fått igjennom flere av våre synspunkter i disse sakene, og vissheten om at vi er på banen har gjort at utbyggere selv har moderert sine planer.
Selv om vi ikke alltid når fram med våre synspunkter, viser vi gjennom avisinnlegg, debatter og tilstedeværelse at naturverntanken lever.

I vårt styre og blant våre ca. 900 medlemmer finnes mennesker fra de fleste yrker og med svært forskjellig politisk ståsted. Felles har vi et ønske om at hensynet til natur og miljø skal stå sterkere i politikere og utbyggeres bevissthet.

Vår holdning er å ikke være imot, men å arbeide FOR.
Når vi engasjerer oss i en sak, prøver vi å argumentere saklig og komme med konstruktive løsninger. Vi merker at politikerne setter pris på vår arbeidsmetode og ofte får vi henvendelser fra politikere som ønsker ”nøytral” informasjon. Nøytral i den forstand at vi ikke har økonomiske eller andre interesser i en sak.
Vi blir aldri inhabile, for natur og miljø som vi kjemper for, er i ytterste konsekvens vilkåret for menneskets eksistens.

Er du medlem i Norges Naturvernforbund og bor i vårt distrikt, er du allerede i vår medlemsmasse, og en del av medlemskontingenten du betaler, går direkte til vårt arbeid for deg i ditt lokalmiljø.
Som medlem vil du få innkalling til vårt årsmøte som avholdes i februar/mars. Her kan du framlegge saker du brenner for, være med å velge hvem som skal sitte i styret eller melde deg som aktivt medlem.
Et lite styre som er basert på frivillighet, trenger aktive medlemmer som kan ta på seg oppgaver og som kan komme med innspill.

Hilsen styret i NOV.


Kontakt oss: [email protected]

STYRET I NATURVERNFORBUNDET OSLO VEST
Georg Reiss, leder,
Astrid Seeberg, medlem,
Åshild Watne, medlem,
Katja Aarflot, medlem,
Sunniva Borgen, medlem,
Anne Brym, varamedlem,
Eigil Forbord, varamedlem.

Adresse: Oslo, Norway
Telefonnummer: 48143588
By: Oslo



relaterte søk: Naturvernforbundet Oslo Øst, Naturvernforbundet Oslo Nord, Naturvernforbundet nettbutikk, Naturvernforbundet Stjørdal, Naturvernforbundet ansatte, Naturorganisasjoner, Naturvernforbundet lokallag, Miljøforbundet
Anmeldelser
Pent, tildekket og nydelig grønt. Plassen er flott allerede, men vil bli forbedret med tiden.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Naturvernforbundet Oslo Vest.

Oslo frivillig organisasjon

åpningstider, plassering. Naturvernforbundet Oslo Vest adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Naturvernforbundet Oslo Vest. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Naturvernforbundet Oslo Vest med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler