facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Natvet Camping

Historie

Vikersund

Adresse: Øst-modumveien 206, 3370 Vikersund
By: Vikersund
Rute: Øst-modumveien 206
Postnummer: 3370



relaterte søk: natvedt camping, campingplasser buskerud, camping tyrifjorden, onsakervika camping, hokksund camping, camping tyristrand, camping hønefoss, overnatting modum
Anmeldelser
Grei campng plass, internett er bra når du er nerme resepsjonen men uten om det er det ikke noe å skryte over. Gammel og sjenerelt litt dårlig standard toalett og dusjer, også ganske dyrt her. Marken man skal stå på er vedlig ujevn og der skulle masse om og men til får vi klarte å få bilen nogulunde rett.
Fint beliggende campingplass liggende ved enden av Tyrifjorden. Nye eiere som er i ferd med å oppgradere campinplassen. Tror dette blir bra . Campingplassen ligger ikke langt fra Vikersund hoppbakke
Trasig plass. Manglet drivere som holdt ting på stell. Vrak av campingvogner bare sto der, strømstolper på halv åtte. Nei her må driverne våkne. Vi dro ifra stedet etter en time. Nok var nok.
Koselig liten camping nære Tyrifjorden. Stengte denne delen,selv om det sto annet på nettet
Campingplassen er et koselig sted og en fantastisk utsikt til vannet. Sanitæranlegg var rent og pent og var billig og dusje der Leilighed/hytte var rent og pent og sofaen lå man godt i Personale Havde en bra service for kunder og var hyggelig, Kiosken på campingen Var bra utvalg a dvs Anbefaling Om man ønsker sig en koselig Personale og rolig koselig camping hvor der rent og pent så anbefaler jeg stedet
Helt grei camping med priser der etter. Ligger fint til i rolige omgivelser og med fin bademuligheter ved stranden. Plassene er grei med mulighet for strøm, om litt langt unna enkelte plasser. Teltplassene skråer litt så man må plassere seg rett for å få en god plass, men det var ingen problem. Kunne trengt en oppussing av sanitær anlegg som er litt slitt og gammelt og trangt. Litt få dusjer var det også. Med et nytt sanitæranlegg ville det blitt en god camping, litt planering og oppdatering av plassene ville gjørt den strålende.
Dette var triste saker! Hytta vi leide burde vel kansje vurderes som neste års sankthansbål? Burde jo fått! 500 kr for å overnatte der. Gammelt og slitt sanitæranlegg. Eneste + var stranda. Mitt tips. Kjør Forbi!
Fra ti -> ons Urydding kundebehandling! Vi ringte og spurte om å få holde av plass for 2 bobiler, ca 2 timer før ankomst - svaret var kontant nei! Når vi ankom var svaret at det var fullt pga mange bestillinger ??? Javell - liksom ? Vi forklarte telefonsamtalen, og fikk allernådigst plass! Sjerpings folkens! PS! Prøv med veisalt på internveiene - sjenerende støv når bilene kjører!
Ser ikke ut på kjøkken , bad. Doen. Å tømme do kaseten vond lokt inne på do tømming ikke rengjort.. Ikke Klepp plen. Dårlig mottat på campingplassen det var ei Dansk dame som satt på en stol å gad ikke å reise seg kr 340 får en natt. Der burde NAF. Vært å sett på camping plassen ..
Gammeldags. Litt vanskelig å finne flatt nok land for bobil. Dårlig resepsjon og kiosk. Rotete og kunne med fordel vært klipt kratt og hatt personale som plasserer biler og vogner på plasser. Burde blitt laget plasser egnet for bobil/vogner.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Natvet Camping.

Vikersund bobilparkering

åpningstider, plassering. Øst-modumveien 206 vikersund leirplass kart bykart, satellitt visning. Natvet Camping adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Natvet Camping. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Natvet Camping med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
GULSRUD leirsted GULSRUD leirsted 7 km Tipp topp tommel opp. Her er alt bra, rent og ryddig. Godt priset rett utenfor Oslo. ...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler