facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Naustkroa

Naustkroa

Info

closed for the season 2018, open again in May 2019

Historie

Closed for the season 2017, open again for summer season 11.5-23.9 2018

Adresse: Maråkvegen 31, 6216 Stranda
Telefonnummer: 4770263230
on.adubelo@tsop
By: Stranda
Rute: Maråkvegen 31
Postnummer: 6216



relaterte søk: restaurant geiranger, spise geiranger, pizza geiranger, restaurant hyskje, mat geiranger
Anmeldelser
Bestilte glutenfri og uten ost. Fikk både krutonger og ost i retten. Klagde, men fikk bare beskjed om: -Ja kjedelig når sånn skjer. Ikke avslag i pris.
Dårlig service. Veldig uhyggelige og uvelkomne personale! Spesielt ei som er litt kraftig med lyst hår og litt eldre enn de andre personale. Aldri mer dit.
It felt like we were not welcome and a burden. Staff was rather impolite, not welcoming and dismissive. Maybe they had a bad day but it seemed like a bad summer and I don't treat people like that when I have a bad day. The food was okay.
My friends and I ate here. The waitress was friendly, and it was easy to accommodate a couple of things on our food. Food was delicious, btw!
Hamburger lite smak, ikke noe salat verken i hamburger eller sina. Pommefrites var god.
Var bra i fjor, iår var det dårlige greier
Ikke korrekt åpningstid
Enjoyed a nice service and pizza
Hyggelig liten restaurant, men personalet virker litt overveldet og kunne vært litt vennligere. Pizzaen var veldig velsmakende og den hjemmelagde hvitløkssausen var virkelig til å dø for. Burgeren kom imidlertid ikke som bestilt. I stedet for dobbelt kjøtt som det sto på menyen, var det bare en patty på den og osten manglet helt. Dessverre var pommes frites kalde og altfor saltet. Vi ville ha forventet mer for prisen.
Maten scampi og fiskesuppe var veldig velsmakende og kom raskt. Tjenesten var vennlig og det er et fint sted med fin utsikt. Vi satt på terrassen, men interiøret er også smakfullt.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler