facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for NAV Drammen

NAV Drammen
Adresse: Grønland 55, 3045 Drammen, Norge
Telefonnummer: 55 55 33 33
Stat: Buskerud
Distrikt: Drammen
By: Drammen
Rute: Grønland
Husnummer: 55
Postnummer: 3045


åpningstider

mandag: 09:00–15:00
tirsdag: 09:00–15:00
onsdag: 09:00–15:00
torsdag: 09:00–15:00
fredag: 09:00–15:00
lørdag: Stengt
søndag: Stengt

Anmeldelser
Helt suverent elsker å leve under fattigdom, 4,6k i mnd elsker nav. Når du ikke har aap ja da kan du få opp til 800kr i mnd så Norge er godt. De hjelper deg med å komme ut i jobb men om man hører fra de etter det, ja det kan du sove på.nJeg er med en samboer men står ikke på leia, så vis du er en av de ja da kan du blåse i sosial hjelp. Vis du vil ha aap penger så ja på treng deg sosiale sykdommer å få under skrift av legen for å få 11000kr i mnd. Det er bare å le av hvor elendig nav er.
Du kaster barnet ut av huset, men det hjelper ikke, han sender det til sitt eget land, selv om barnet allerede studerer i Norge-:
Lett å få avslag i alle saker uansett grunnlag i den første søknaden, i håp om at du ikke sender inn en klage. Du burde klage på alt av vedtak du ikke er enig i. Fikk et vedtak der det sto at jeg ikke hadde en diagnose som er helt KLART dokumenter. sendte klage og fristen dems på å vurdere klagen var 6 måneder, 12 måneder etter klagen var sendt inn ble vedtaket endret til innvilget Nav skal være for de svakeste, men de svakeste har ikke den samme kapasiteten til å kjempe mot systemet. gratulerer, dere har sviktet de mest sårbare i samfunnet. Husk at mange har krav på fri retshjelp i saker mot nav og dersom du vinner en sak mot nav så må nav selv stå for advokat utgiftene.nDersom mange nok benytter seg av advokater vil nav sine utgifter på advokat bli så høy at de ikke lengre er tjent med å gi avslag til folk i håp om at de ikke klager.
Virker litt kafkaeskt når man får kontrabeskjeder fra nav Drammen og nav sentral.nDe kommer med kriminelle anklager uten juridisk bevis i sine interne systemer.
Her er de ganske feige og uærlige. Klarer ikke å skape dialoger, ser på folk med avsky, går bak ryggen din, og fatter vedtak med udokumenterte påfunn og påstander. Uansett hvilken politikk man vil føre vedrørende NAV, så er denne adferden og denne måten å gjøre jobben sin på rett og slett ekstremt uprofesjonelt. Hadde man ført dette på CV'en som ansatt hos NAV, så hadde ikke det hjulpet mye for den ansatte i fremtidig jobbsøk.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler