facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for NAV Østensjø

Adresse: Olaf Helsetsvei 6 , Oslo 0694, NO
Telefonnummer: 55 55 33 33
By: Oslo
Rute: Olaf Helsetsvei 6
Postnummer: 0694



relaterte søk: nav østensjø telefonnummer, nav oslo, nav østensjø ledig stilling, nav kontorer oslo, bydel østensjø, mitt nav, nav nordstrand
Anmeldelser
Nav får vel aldri, i hvertfall sjelden, så mange positive tilbakemeldinger, forstålig nok erfaringene tatt i betraktning. Og Nav, Østenjø er vel ikke unntaket fra regelen desverre. Men mye er avhengig av hvilke saksbehandlere man møter på, så det har lett for å bli subjektivt hvilken "omsorg" man blir møtt med. Og jeg har møtt begge deler siden jeg har vært nødt til å forholde meg til det offentlige grunnet livssituasjonen. Men Nav må generelt bli bedre til å informere om rettigheter etc. Selv om det kanskje vil bety litt ekstra jobb. Da blir det transparent, og folk bli fornøyd med servicen. Og de er jo der for å hjelpe, og de fleste har ikke bedt om å havne der!
Elendig kunde behandling. Dro til nav kontoret for å skrive ut noen skjemaer som jeg skulle bruke i praksis med klienter etter at jeg er ferdig med utdanningen som jeg selv betalte for. Jeg måtte ha 10 kopier. De skjemaene skal være bevis på at jeg praktiserer. Uten dem klarer jeg ikke å få jobb. Jeg spurte en av de som jobber der om å få hjelp, siden printeren ville ikke fungere. Vedkommende klart ikke å hjelpe meg, isteden begynte hun å fortelle meg at jeg kan ikke lage mer enn 2 kopier. Måten hun sa det på var meget aggressiv og meget ubehagelig, mann skulle tro at jeg gjorde det for moro sin skyld. Da jeg forklarte til henne grunnen til at jeg behøvde så mange koier, snudde hun og sa at det er kun få kopier man har lov til å ta...... Ikke rart at folk klikker på NAV kontoret, hvis de blir behandlet på en slik måte.
Nå om dagen går det greit der, men det kan være et helvete og det har vært det tidligere,kan sikkert også fort bli et helvete igjen.
Makt blir misbrukt på en så forferdelig måte at man selv blir tynget av enda større helseproblemer. Blir de presset vil du få konsekvenser som jeg samt flere andre har måtte ta videre til departementet.
Veldig dårlig behandling. Saksbehandlere er utilgjengelige og arrogante som i alle sosialkontorer over Oslo. Min saken var under bihandling over 4 uker da fristen er 2 uker! Østensjø sosial kontor mer verre en like kontorer i Gamle Byen og Søndre Nordstrand!!!
Sånn bedriten oppførsel og behandling av syke mennesker har jeg aldri vært borti før. At det er lovlig å holde på sånn er helt utrolig, det grenser til mishandling!
Dersom du liker god service og god informasjon så hold deg borte fra dette stedet. De kunne ikke bidra eller hjelpe med noe som helst uten å helt kunne forklare hvorfor. Latterlig.
Overholder ikke infoplikt, trenerer saker, er ovenifra og ned arrogante og tror de er dronninger og konger, sogar agressiv og truende, for å oppnå det dem vil, hva du el jeg vil, er totalt uinteressant, å klage til Fylkesmannen på dem hjelper nada, da alt og alle er like korrupte, og gjør alt de kan for å motarbeide og å tyne livskjiten ut av syke folk!Å ringer du på tlf slenger de røret i ansiktet på en, igjen og igjen!Søplekontor!
Her er det for lite P-plasser til gjeste/de som skal ett ærend i dette bygget.
Gir feil informasjon og lite serviceminded. Veldig ovenfra og ned holding. Ikke forvent noe konstruktiv hjelp herfra.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon NAV Østensjø.

Oslo offentlige tjenester & forvaltning

åpningstider, plassering. Olaf Helsetsvei 6 kart bykart, satellitt visning. NAV Østensjø adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på NAV Østensjø. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om NAV Østensjø med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Telefonkatalogen Telefonkatalogen 159 meter
Holtet trikkestopp Holtet trikkestopp 4 km Oslos beste trikke stopp
Sommerskolen i Oslo Sommerskolen i Oslo 6 km Oversatt av Google Ahmed Bashir Original Ahmed bashir
NAV Gamle Oslo NAV Gamle Oslo 7 km Har verdens forvalter fått bare god hjelp siden jeg kom hit
Grønlands Torg P-hus Grønlands Torg P-hus 7 km Det er gratis å kjøre inn, droppe av en person og kjøre ut av P-huset Smalgangen, så ...
Oslo S P-hus Oslo S P-hus 7 km Sentral parkering med skyhøye priser. 408 kr for 4 timer! Helt hinsides! Ikke greit...
Planb Sosial Planb Sosial 7 km PlanB har sørget for at jeg ikke har fått sett stesønnen min på mange måneder. Etter ...
Arbeidstilsynet Arbeidstilsynet 7 km Som regel veldig bra på chat og e-post. De svarer raskt.
Norsk Filminstitutt Norsk Filminstitutt 7 km Baksetene er virkelig komfortable
Ansa - Association Of Norwegian Students Abroad Ansa - Association Of Norwegian Students Abr... 7 km Veldig dyrt og vil så og si ikke dekke noen ting, itillegg må alle legebesøk osv over...
Utlendingsdirektoratet Utlendingsdirektoratet 8 km TRO det eller ei Norges desidert verste ettat som finnes på fastlands Norge. Brukte/K...
Arbeidernes Ungdomsfylking Arbeidernes Ungdomsfylking 8 km Oversatt av Google Zor jwane Original Zor jwane
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler