facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Nav Østensjø

Adresse: Skullerud, 0694 Oslo, Norway
Telefonnummer: 55553333
By: Oslo
Rute: Skullerud
Postnummer: 0694



relaterte søk: Bydel Østensjø, Gjeldsrådgivning Oslo, NAV kontorer i Bergen, NAV Mysen, NAV kontor Ås, NAV kontor strømmen, NAV TRONDHEIM sentrum, NAV sosial Stovner
Anmeldelser
Nå om dagen går det greit der, men det kan være et helvete og det har vært det tidligere,kan sikkert også fort bli et helvete igjen.
Elendig kunde behandling. Dro til nav kontoret for å skrive ut noen skjemaer som jeg skulle bruke i praksis med klienter etter at jeg er ferdig med utdanningen som jeg selv betalte for. Jeg måtte ha 10 kopier. De skjemaene skal være bevis på at jeg praktiserer. Uten dem klarer jeg ikke å få jobb. Jeg spurte en av de som jobber der om å få hjelp, siden printeren ville ikke fungere. Vedkommende klart ikke å hjelpe meg, isteden begynte hun å fortelle meg at jeg kan ikke lage mer enn 2 kopier. Måten hun sa det på var meget aggressiv og meget ubehagelig, mann skulle tro at jeg gjorde det for moro sin skyld. Da jeg forklarte til henne grunnen til at jeg behøvde så mange koier, snudde hun og sa at det er kun få kopier man har lov til å ta...... Ikke rart at folk klikker på NAV kontoret, hvis de blir behandlet på en slik måte.
Veldig dårlig behandling. Saksbehandlere er utilgjengelige og arrogante som i alle sosialkontorer over Oslo. Min saken var under bihandling over 4 uker da fristen er 2 uker! Østensjø sosial kontor mer verre en like kontorer i Gamle Byen og Søndre Nordstrand!!!
Makt blir misbrukt på en så forferdelig måte at man selv blir tynget av enda større helseproblemer. Blir de presset vil du få konsekvenser som jeg samt flere andre har måtte ta videre til departementet.
Sånn bedriten oppførsel og behandling av syke mennesker har jeg aldri vært borti før. At det er lovlig å holde på sånn er helt utrolig, det grenser til mishandling!
Dersom du liker god service og god informasjon så hold deg borte fra dette stedet. De kunne ikke bidra eller hjelpe med noe som helst uten å helt kunne forklare hvorfor. Latterlig.
Overholder ikke infoplikt, trenerer saker, er ovenifra og ned arrogante og tror de er dronninger og konger, sogar agressiv og truende, for å oppnå det dem vil, hva du el jeg vil, er totalt uinteressant, å klage til Fylkesmannen på dem hjelper nada, da alt og alle er like korrupte, og gjør alt de kan for å motarbeide og å tyne livskjiten ut av syke folk!Å ringer du på tlf slenger de røret i ansiktet på en, igjen og igjen!Søplekontor!
Her er det for lite P-plasser til gjeste/de som skal ett ærend i dette bygget.
Gir feil informasjon og lite serviceminded. Veldig ovenfra og ned holding. Ikke forvent noe konstruktiv hjelp herfra.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Nav Østensjø med offentlig transport


Skullerud 150 meter
2
3
Skullerud T 180 meter
3N
70
70N
76
79
FB10
Skullerudveien 280 meter
3N
76
79
FB10
Skullerudbakken 320 meter
70N
76

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Nav Østensjø.

Oslo lokal bedrift

åpningstider, plassering. Skullerud kart bykart, satellitt visning. Nav Østensjø adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Nav Østensjø. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Nav Østensjø med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler