facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for NCC i Norge

NCC i Norge

Info

Dette er den offisielle Facebook-siden for NCC i Norge. NCC er et av landets ledende bygg- og eiendomsutviklingsselskap. Vi bygger for fremtiden!

Historie

NCC er et av Nordens ledende bygg- og eiendomsutviklingsselskap.

NCC er aktiv gjennom hele verdikjeden i arbeidet med å skape miljøer for arbeid, bolig og kommunikasjon.

NCC bygger boliger, utvikler og bygger næringsbygg, industrianlegg og offentlige bygninger, veier og anlegg og annen infrastruktur. NCC har også innsatsmaterialer brukt i konstruksjonen, for eksempel aggregater og asfalt. Vi gjennomfører, rydder, drifter og vedlikeholder veier.

NCCs hovedvirksomhet er i de nordiske landene.

Våre ledige stillinger finner du på http://www.ncc.no/ledigestillinger

-------------------------------------------------- ---------------------
Vi ønsker å høre fra deg og ønsker diskusjoner her, men for å holde et fint og respektfullt nivå, har vi noen regler for hva du kan skrive her. Hvis noe av det følgende er lagt ut, vil det bli fjernet av våre moderatorer.

Uakseptabelt innhold - tekst, bilder eller videoer med seksuelt innhold, sterkt språk, trusler, rasistisk innhold eller personlige angrep.

Spam - Elementer som er tydelig fokusert på å få leserne til å kjøpe produkter eller tjenester på andre Facebook-sider eller nettsteder.

Ulovlig innhold - Alle lover som regulerer bruk av opphavsrettsbeskyttet materiale, forretningshemmeligheter og lignende innhold vil bli vedlikeholdt av oss på denne siden.

Konfidensiell informasjon - Ikke legg ut personlige opplysninger som adresse eller telefonnummer.

Vi etterstreber å svare på spørsmål og kommentarer så raskt som mulig i arbeidstiden.

Adresse: Østensjøveien 27, 0661 Oslo, Norway
Telefonnummer: + 47 22 98 68 00
By: Oslo
Rute: Østensjøveien 27
Postnummer: 0661relaterte søk: ncc industry, ncc bolig, ncc asfalt trondheim, ncc digitalisering, ncc oslo, lyngården trondheim ncc, ncc ab, it ncc
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon NCC i Norge.

Oslo eiendomsutvikler

åpningstider, plassering. Østensjøveien 27 oslo ıngeniørarbeid kart bykart, satellitt visning. NCC i Norge adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på NCC i Norge. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om NCC i Norge med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler