facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Nedstrand Båtforening

Nedstrand Båtforening

Info

Nedstrand Båtforening si båthamn ligg idyllisk til i sentrum av bygda. Båthamna har 123 faste plasser og ca 30 gjesteplasser.

Adresse: Stranda, 5560 Nedstrand
Telefonnummer: 40848647
By: Nedstrand
Rute: Stranda
Postnummer: 5560



relaterte søk: nedstrand info, nedstrand gjestehavn, nedstrand webkamera
Anmeldelser
Nedstrand var en fin båthavn med nærhet til fine strender både den ene og andre veien fra havnen, man kan velge å gå eller ta jolla og kjøre bort. Den ene stranden er ved campingplassen, og den andre er en langrunn Lierstranda.
Nedstrand er en nydelig plass. Her er det fantastiske turstier. Klatreparken Høyt og Lavt som også har sagway. Mulighet for fisking og bading . Koselige butikker og en kafé der de selger god middag. Båthavna ligger fint til. Har gode fasiliteter. Og vennlig service innstilt personell.
Nedsttand båthavn i finvær er aldri feil, vel organisert båthavn med normalt veldig hyggelig betjening som hjelper oss dersom vi har spørsmål. Supert turterreng byr de på i tillegg. Og tilgang på ikke mindre enn 2 Jokerbutikker + Kafe Nais havna anbefales.
Fine brygger med strøm og vann. Butikk og restaurant rett i nærheten
Hyggelig havnevakt, kort vei til butikk med hyggelig betjening, gode turmuligheter.
MEEGET GOD KUNDESERVICE! Fint anlegg og lagt opp for nett, vatn og strøm
Som mange andre båthavner. Plass til x-antall båter.
Flott anlegg med rent toalett og ryddig første inntrykk
Bra gjestehavn med toalett og dusj, og butikk med bensin og diesel.
Her må vera tipp topp og ligga med båt
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Nedstrand Båtforening.

Nedstrand småbåthavn

åpningstider, plassering. Stranda kart bykart, satellitt visning. Nedstrand Båtforening adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Nedstrand Båtforening. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Nedstrand Båtforening med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler