facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Need Renhold

Need Renhold
Flyttevask, Renhold, Fast Rengjøring, Grundig Rengjøring, Hovedrengjøring, Vindusvask, Vaskehjelp, Husvask, Julevask, Visningsvask

"Velkommen til Need Renhold ASEtter mange års erfaring i bransjen, bestemte vi oss for å starte et rengjøringsbyrå som kan tilby høy kvalitet til lav pris. Mange er av den oppfatninget at god kvalitet er dyrt, men vår erfaring er at gjennom god organisering og kostnadseffektiv drift kan vi tilby renhold av høy kvalitet til en mye lavere pris enn våre konkurrenter. Hos oss er du ikke bare en av tusen kunder, hos oss er du den viktigste delen av vår bedrift. Vi ønsker å gjøre vårt ytterste for at du skal spare tid og penger samtidig – hver dag!Vi ønsker både nye og eksisterende kunder velkommen til oss!"
Adresse: Elstadberget 22, 2080, Eidsvoll
Telefonnummer: 40570700
on.dlohnerdeen@tsop
By: Eidsvoll
Rute: Elstadberget 22
Postnummer: 2080


åpningstider

Mandag: 7-18
Tirsdag: 7-18
Onsdag: 7-18
Torsdag: 7-18
Fredag: 7-18
Lørdag: 7-18

Anmeldelser
Need Renhold utførte utvask for oss ved flytting, og det var ingenting å utsette på arbeidet de gjorde. Snarere tvert imot. Det var til og med gjort rent steder vi ikke hadde blitt enige om, og jeg hadde aldri trodd de skulle greie å vaske stekeovnen så ren som den ble De var også profesjonelle mtp. oppgjør og kommunikasjon. Jeg kan derfor anbefale Need Renhold, og kommer til å kontakte dem igjen.
Det blir rent etter et besøk fra Need renhold. Punktlige og hyggelig ansatte som gjør en utmerket jobb. Anbefaler dem på det varmeste.
Veldig bra utført arbeid. Vi er veldig fornøyd. En stor takk til hyggelige KarolinaTjenesten: Grundig rengjøring
Kan virkelig anbefale Need Renhold.Tjenestene: Generelt renhold
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Need Renhold. Elstadberget 22 kart bykart, satellitt visning. Need Renhold adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Need Renhold. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Need Renhold med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler