facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Nefab Packaging Norway

"Nefab Norge arbeider med selskaper både lokalt og globalt og tilbyr emballasjeløsninger for den enkelte bedriftens spesielle behov.Konsernet er en ledende leverandør av emballasjeløsninger innenfor segmentene Telecom, Energi, Industri, Kjøretøy, Helsevesen og Aerospace.Vi leverer:- Engangsemballasje- Returemballasje & Trekasser- Langtidsoppbevaring- Inneremballasje- Tjenester innen Design/Consulting"
Adresse: 16 Lers Brygga, 3077 Sande, Vestfold
Telefonnummer: +4733785850
By: Sande
Rute: 16 Lers Brygga
Postnummer: 3077relaterte søk: Skumgummi Sande, Nefab plypak, Returemballasje
Anmeldelser
Helt fantastisk service! De gjør virkelig det ekstra for å hjelpe. Ikke noe annet å si enn at de anbefales på det varmeste! En spesiell takk til Bjørn Viggo Gregersen der borte. Hadde flere bedrifter vært som dere, så hadde ting vært så mye bedre!
Super service. Brukt de 2 ganger nå og er superfornøyd
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Nefab Packaging Norway.

Sande shopping og detaljhandel

åpningstider, plassering. 16 Lers Brygga kart bykart, satellitt visning. Nefab Packaging Norway adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Nefab Packaging Norway. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Nefab Packaging Norway med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler