facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Nellie

Adresse: Torggata 24 , Hamar 2317, NO
Telefonnummer: 62 70 70 11
By: Hamar
Rute: Torggata 24
Postnummer: 2317



relaterte søk: nellie krokstad, nellie under dyna, nellie youtube, nellie shop, nellie berntsson, nellie viafree, nellie krokstad wikipedia, nellie butikk
Nærliggende lignende selskaper
The Irishman The Irishman 83 meter Lenge hadde vi hørt ryktene om "byens beste biff", og endelig skulle vi få ...
O'Learys O'Learys 18 km Kjære O'Learys Hamar teamet! Dere er våre "HVERDAGS HELTER!" Dere gjør en f...
Anmeldelser
Hyggelig sted man kan føle seg som hjemme
Lun og god pub å sitte på. Mye bra øl men dems cocktails var ikke helt bra. Men et sted for alle. Hyggelig å sitte å skravle.
Jeg havna der på en mandag. Var på seminar med jobben. Men hadde pub til pub skoa på og havna med noen andre folk utpå kvelden på det som var av utesteder i lille Hamar. Det var nok en typisk mandag ute på byn. Få folk. Men veldig bra folk, litt tilårskomne, selve kremen av kremen ute på byn og drakk sin mandag evening bluesøl. Ja tilbake til Nellie. Digg plass. Ja ikke minst digge hyggelige ansatte. Og klientell. Da blir det en diggbar plass. Ja. Heldigg. Ikke mere å si om det Men Loch Nessmonsteret glimret med sitt fravær. Ikke noen som dansa på bordet ingen barfight heller ikke noe sjokkerende monstre Nei kanskje ikke rart når jeg tenker meg om for den i Loch Ness heter vel Nessie lol.
Koselig ny-oppusset irsk pub. Stedet har eget dartrom, fast fredagsdart som er åpen for alle uansett nivå. Stedet har quiz på tirsdager og DJ i helgene. Puben har et godt utvalg av øl og drinker. Alle rettigheter. 20 års aldersgrense. Hyggelig betjening.
Jeg bestemte meg for å prøve denne puben, som ligger rett i nærheten av leiligheten jeg nettopp har flyttet inn i. Etter å ha lest «pubreglene» som gjelder i korona, satte jeg meg ned og ventet tålmodig på at servitøren skulle ta min bestilling. Så skjer det at servitøren kommer bort til meg og sier at jeg var der på fredag ved stenging og lagde kvalm! Han gikk i detalj på hvor vanskelige og fulle jeg og mine venner var! Problemet er, imidlertid, at jeg aldri har vært på denne puben før på fredag jobbet jeg forresten overtid før jeg sovna på sofaen etter middag. Jeg fortalte servitøren at den personen han snakker om, ikke var meg. Han hadde visst hørt denne type bortforklaringer før, blant annet hadde get this! «min venn» returnert på lørdag og først sagt at det ikke var han som var med «meg» og lagde kvalm sist fredag, før han deretter hadde erkjent forholdet. Selv om jeg forklarte servitøren at den kvalme personen fra fredag ikke var meg, trodde han åpenbart ikke på det i og med at han flere ganger gjentok at «hvis HVIS det ikke var deg, så var det en som var helt lik deg» det er faktisk umulig. Denne servitøren hadde for øvrig ikke jobbet på fredag, men de som sto bak baren hadde klokka meg på vei inn nå. Servitøren tillot meg, på tross av alt ingenting, å bestille en øl. Jeg avslo høflig og gikk et annet sted. Selv om jeg ikke forventet mye av dette stedet, forventet jeg at de klarte å oppklare misforståelser uten totalt å ydmyke kunden. Spesielt gjelder det når de skriver ned navn og telefonnummer til alle som kommer også de som på fredag lagde kvalm.
Flott pub med et rikt utvalg av drikke
Opplevde dårlig service. Er ingen bestemt form for å bestille drikke. Vi satt rundt bordet og holdt hånden oppe i 30 minutter før de kom for å ta ordren våres, da fikk vi beskjed om at å holde hånden eller knipse eller rope på dem var offensivt og respektløst. Neste runde så satt vi og tullet om dillemaet siden vi ble rett og slett ignorert av servitører, den ene kameraten min tullet om å plystre på dem for det har vi ikke blitt klaget på. Da kjeftet de oss ihjel om at de ikke er hunder og at det er respektløst av oss å gjøre detselv om det var tull at vi ser på dem som hunder. Etter det så fikk vi ingen servitering, vi prøvde å være hyggelige og spørre pent om å få en drink til, men de tok all form for bestilling offensivt. Har ingen planer om å forandre angitte rating før kundeservicen har blitt bedre.
Kjempekoselig atmosfære og betjening! Veldig fine og rene toaletter. Skulle ønske det var litt mer utvalg av alkoholfrie drinker, jeg spurte dog ikke om mer enn de som var listet på menyen, kan hende de overrasker ! Utenom det var utvalget av drikke både alkoholholdig og fritt stort!
Hyggelig betjening, flinke og raske til å lage drinker etc. God atmosfære.
Flott atmosfære,hyggelig betjening og gode drinker annbefales på det sterkeste :
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler