facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Nes Camping

Adresse: Hellebergstien 25 , Moss 1514, NO
By: Moss
Rute: Hellebergstien 25
Postnummer: 1514



relaterte søk: Nes camping kart, Camping Østlandet barn, Helårs campingplasser Østlandet, Camping ved sjøen, Sesongplass Camping pris, Camping Tusenfryd, Fricamping Moss, Oven Camping pris
Anmeldelser
Fin campingplass men får ikke full score da prisen på 600 kr er noe høy for gruset plass og langt til toaletter og avfallscontainere. Og det blåster mye der. Pluss for plasser nær sjøen for bobiler
Veldig fint sted og rent og pent på området, toaletter er også veldig rent og pent,minuset på campingen er at døgnplassene ved stranden er rett ved siden av lekeplassen og der er det full rulle med skriking, kasting av sko og sand på campingvogna for vår del! Her må man ta og gjøre som mange andre campingplasser har,og det er at vakten tar en runde kl. 2200 og påser at det da skal stenges for kvelden og barna må finne på noe annet! Bør også sette opp skilt at kl 2200 stenger lekeplassen. Ellers så vil jeg også påpeke at plass oppmerkingen og hvordan man skal plassere seg på plassene fra nr 1-8 er mangelfull/dårlig merket, det mangler også opplysninger ang.Plassering på oppstillingsplassen og det og komme ut og inn til enkelte av plassene her pga feil parkering er til tider vanskelig! Dette bør enten merkes på en bedre måte eller som de gjør i Sverige er og grave/felle ned noen gjerne hvit markerte heller i alle 4 hjørnene slik folk lett vet hva man har og forholde seg til når det gjelder hva som er sitt område og plasseringer blir riktige! En enkel tegning av riktig plassering brukes også av mange andre campingplasser i info arket som man får ved innsjekk. Ville også satt pris på ett lavt f.eks. GjerdeLav hekk,etc.mot teltplassen da folk tråkker omtrent oppi maten din når du griller etc.! veldig stor trafikk rett oppi plassene her. Jeg med flere mener at folk kan lett ledes til sidene for døgnplassene ved f.eks et lavt gjerde slik at man kan få litt privatliv! Ellers en veldig fin og perfekt beliggende campingplass: full score neste gang hvis disse forholdene blir forbedret. Ny Info! Tusen takk for at vi ble hørt her nede på stranden: Nå ikveld var det helt nydelig og kunne sitte og nyte siste stunden i fred og ro og nyte utrolig vakre omgivelser og nyte stillheten i det fulle! Takk for at vi ble hørt og st det ble tatt affære umuddelbart! Utrolig flott gjort og dere fortjener virkelig skryt for rask respons: Hilse Steinar Haugen.
Langgrunn sandstrand med flytebrygge og oppblåsbar sklie i vannet. Toalett i nærheten, og kort vei for en is i kiosken på campingen.
Fint sted. Lå i telt. Og da trekkes 1 stjerne for at sanitæranlegg ligger litt langt unna. Hyggelige folk. Greit å bade der. Får ikke med bil inn på teltplass, men P 60m unna. Fordi det var nær vannkant og trivelig atmosfære syns jeg 4 er ok å gi .
En litt todelt vurdering. Plassen ligger flott til med gode bademuligheter og flott utsikt over Oslofjorden. Høy standard og man har det man trenger - området er pent og ryddig. En av de bedre mottagelsene vi har fått med veldig hyggelig betjening og det gjaldt alle vi var i kontakt med. Vi kom i bobil og følte oss dessverre ikke helt velkomne blant de «fastboende». Fikk fin plass ved stranda men da også mange ufine kommentarer fra våre nærmeste naboer om at vi «tok oss til rette». Hadde det ikke vært for det ville vi gitt en klar 5er. Samme hørte vi fra de andre som lå i bobil på samme sted. Noen valgte faktisk å reise. Får man orden på dette problemet så er det et fantastisk sted og absolutt å anbefale.
Rent, pent og veldig hyggelige ansatte. Likte godt den nye resepsjonen.
Koslig plass men veldig hullete vei
Finnes ingen finere plass i mine øyne. En plass for alle. Hyggelig atmosfære. Flinke med renhold nå i denne Pandemi tiden. Flinke arbeidsfolk på plassen som jobber 24/7 nesten. En plass det er lett å bli glad i. Må oppleves!
Fantastisk flott camping. Rent og ryddig overalt. Flotte sanitæanlegg. Om det skulle være en minus, så måtte det være at det var litt langt til sanitæranlegg når man leide hytte.
God service og fin plass. Vi lå med telt her og alle teltplasser er plassert ved stranden, kanskje litt lite område for telt, men utsikten en får utover fjorden ved solnedgang er helt fantastisk. Her kan far og mor slappe av utenfor teltet mens barna koser seg med bading rett nedenfor uten å komme ut av syne. Her er veldig landgrundt langt ut så selv de minste kan bade trygt.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler