facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Nes FrP

Nes FrP

Info

Ønsker du å melde deg inn i Nes FrP? Klikk på "Registrer deg" og meld deg inn der.

Historie

Nes FrP er et liberalistisk folkeparti. Det bygger på Norges grunnlov, norsk og vestlig tradisjon og kulturarv, med basis i det kristne livssyn og humanistiske verdier.

Hovedmålet er sterk nedsettelse av skatter, avgifter og offentlige inngrep. Det fundamentale i vårt samfunnssyn er troen på, og respekten for, det enkelte menneskets egenart og retten til å bestemme over eget liv og økonomi. Enkeltmennesket er, sammen med familien og eiendomsretten, det grunnleggende i samfunnet.

Vi tar sterk avstand fra forskjellsbehandling av mennesker basert på kjønn, religion eller etnisk opprinnelse, og vil verne om de rettigheter som Grunnloven legger opp til, som eiendomsrett, næringsfrihet, den personlige frihet, ytringsfrihet, trosfrihet og organisasjonsfrihet.

Det offentliges makt må begrenses, slik at individets rettigheter og handlefrihet bevares. Det offentlige skal ikke ta på seg oppgaver som like godt kan løses av enkeltpersoner, bedrifter og organisasjoner.

Vi vil bruke statlig differensiert stykkprisfinansiering av offentlig finansierte tjenester som et viktig virkemiddel for å flytte makt fra politikere og byråkrati til innbyggerne.

Vi tar avstand fra enhver form for totalitær og autoritær statsmakt og ideologier som sikter mot dette, og stiller oss svært kritiske til enhver overføring av myndighet fra borgerne til det offentlige.

Vår politikk bygger på folkestyre, med desentralisert politisk makt og avgjørelser i folkevalgte organer, samt å lovfeste folkeavstemninger som en del av vårt konstitusjonelle system. De politiske nivåer begrenses til kommune og stat.

Adresse: c/o Ida Andresen, Bekkefaret 23, 2150 Årnes
By: Årnes
Rute: c/o Ida Andresen, Bekkefaret 23
Postnummer: 2150


Nærliggende lignende selskaper
MotorDilla MotorDilla 1 km Vi setter av ca. 15 mål av vårt sentrumsområde til arrangementet. Gater og plasser fy...
Matfestivalen Brød & Cirkus Matfestivalen Brød & Cirkus 1 km Velkommen til Matfestivalen Brød & Cirkus på Årnes 20.- 22. september 2018! Kontakt ...
Utelivet- Årnes Utelivet- Årnes 1 km Utesteder på Årnes:Brygga Årnes Nes Blues Club På Sporet Pub
Meløy tett på Meløy tett på 759 km Meløy tett på er et omdømme og rekrutteringsprosjekt for Meløy. Meløy tett på skal pr...
Meløy Ungdomsråd Meløy Ungdomsråd 759 km Meløy Ungdomsråd jobber for at ungdoms ønsker og behov blir hørt, sett og ivaretatt a...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler