facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Nes Strandhager

Nes Strandhager

Info

Helårsisolerte massivtre hytter med tilhørende parseller planlegges ved Glommas bredd i Nes Akershus, ca 45 min fra Oslo sentrum og 30 min fra Gardermoen.

Historie

NES STRANDHAGER

Smartbo AS og Tor Øverby har inngått en avtale om utvikling av Hagen camping til et kolonihytteområde med mange spennende fasiliteter.

KONSEPTET NES STRANDHAGER
Strandhyttene i Nes skal være mer enn ”hytter ved elva”. De skal være del av et større konsept hvor området blir et opplevelsessenter for hytteeiere, folk i kommunen og tilreisende. Nes Strandhager skal engasjere og begeistre både lokalt, regionalt, nasjonalt og internasjonalt.

I tillegg til hyttene med tilhørende parseller, skal det bygges restaurant, scene, kiosk og bar. Restauranten skal holde høy kvalitet med hovedvekt på lokal mat. Restaurantkonseptet og menyen skal utvikles i samarbeid med noen av landets beste utviklere. Her skal alle de gode råvarene fra kommunen, settes i en smakfull kontekst, som vilt fra skogen, fisk fra elva, grønnsaker fra parsellene eller de fantastiske landbruksproduktene kommunen kan by på. Restauranten skal ikke bare være et privilegium for hytteeiere, men til alle som måtte ønske et måltid med smak av Nes. Restaurantbygningen skal huse kiosk og driftskontor for velforeningen. Restaurantbygningen skal også være et forsamlingshus for aktiviteter som bryllup, dåp og teambuilding, eller kurs for allmennheten som matkurs, fluebinderkurs og strikkekurs. Rundt hele øst, sør og vestsiden er det tenkt terrasse slik at man kan nyte utsikten mot elva med noe godt i glasset og på tallerkenen.

Scenen skal bygges for å kunne ta i mot lokale, nasjonale og internasjonale artister. Det kan være alt fra regionens teaterskoler til konserter med verdensstjerner. Det brede strandområdet har kapasitet til mange mennesker. Det vil bli en unik kulturarena i Norge, egnet for små og store eventer.

Det vil bygges et flytebryggeanlegg med båtplasser for blant annet utleie av båter. Bryggen skal tilrettelegges for at Elvekongen skal kunne anløpe i forbindelse med konserter/arrangementer og i utfartsdager.

Kolonihagen skal gi familier mulighet til å dyrke egen mat, og ha tilgang til aktiviteter sommer som vinter. Kolonihagen skal brukes som et fristed for rekreasjon. Det blir et slags moderne "designer småbruk" kun 40 minutter med bil/tog fra Oslo.

Hyttene kan brukes til utleie. Det er bra for regionen, ettersom det ikke eksisterer hotell i Årnes.

HYTTER OG PARSELLER
Vi tar sikte på tre eller fire modeller fra 35 – 45 kvm. Disse vil være helårsisolerte og monteres i massivtre med store vindusflater/skyvedører mot utsikten.

Hyttene vil inneholde kjøkken, bad, senger, vann og avløp. Det vil legges opp til ”smarthusløsninger” som ring hytta varm, overvåk temperatur, vær etc. Det vil installeres WIFI og fiberoptiske kabler for TV. Hyttene skal designes spesielt for området, og det skal legges vekt på arkitektoniske elementer som fremhever stedets unike beliggenhet.

Tilhørende hver hytte vil det være parseller på om lag 200-250 kvm. Her skal man kunne dyrke sine egne bær og grønnsaker, plante blomster og nyte livet. Folk i byen ønsker seg et liv på landet, hvor store og små kan utforske og ta del i gleden over å kunne produsere egen mat, og ikke minst øke forståelsen for hvor maten kommer fra.

For at anlegget skal være drivverdig er det nødvendig med 100 hytter, men prisen pr hytte skal gjøre det mulig for folk flest å kunne eie.

MASSIVTRE OG MILJØ
Alle enhetene skal produseres i massivtre. Vegger gulv, tak og terrasser bygges i massivtre-elementer. Fundamenteringen vil være enkel, for å minimere bruk av betong.

Massivtre er miljøvennlig fordi:
- treverk er en tilgjengelig og kortreist ressurs i Norge
- energieffektivt med tanke på produksjon, transport og montasje
- gjenvinning og gjenbruk
- reduksjon av utslipp (klimagasser) gir et bra Co2 regnskap
- luftkvalitet og inneklima bedres fordi tre ”puster”
- svalt om sommeren, varmt om vinteren – passivhus

PARKERING
I tillegg til hytteeierne skal parkeringsplassen ivareta allmennheten i forhold til tilgang til strand, restaurant, konserter og andre aktiviteter.

Kontakt oss gjerne dersom det er spørsmål på tlf. 997 21 000.

Vi håper å se deg i Nes Strandhager

Med vennlig hilsen
Smartbo AS

Oslo: 4/12-2015

Espen Skoglund Morten Ottesen

Etikett

Her er stranda til Nes Strandhager på Årnes (45 min fra Oslo) hvor vi skal bygge restaurant, scene og bryggeanlegg samt 100 strandhytter med kjøkkenhage.

Adresse: Daskerudvegen, 2166 Nes, Akershus
Telefonnummer: +47 997 21 000
ten.obtrams@tsop
By: Nes
Rute: Daskerudvegen
Postnummer: 2166



relaterte søk: nes strandhager pris, kolonihage nes, nes strandhager adresse, nes kolonihager, strandhagen nes
Nærliggende lignende selskaper
Bjugn Studentby Bjugn Studentby 410 km For deg som vil leie en flott hybel rett ved Fosen videregående skole i Bjugn!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler