facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Nes Taekwondo Klubb

Nes Taekwondo Klubb

Info

Du er alltid velkommen til oss, barn, ungdom, voksen; alene eller i gruppe. Barn trener sammen med voksne, og foreldre kan trene sammen med sine barn.

Historie

NES TAEKWONDO KLUBB:

Er en kampsportklubb som holder til på Runni i Årnes. Vi er en entusiastisk klubb som vil gi deg gode fysiske og psykiske verdier.

Klubben:
Består av mange dyktige trenere: Master og grunnlegger av klubben; Vidar Aasvangen 4.dan, Hovedtrener; Master Ole André Undbekken, 4.dan, instruktør Ole Andreas Sørli-Sidselssønn, 3. dan, instruktør Luka Jandric, 3. dan, instruktør Lars Halvorsen,1. dan, instruktør Joakim Lund 2.dan, instruktør Milan Jandric 2. dan, og TKD-Kidsinstruktørene Marte G. Falstad og Christian Fuglerud, begge 2. keup. Vi er en gjeng på ca.80 medlemmer, hvorav 15 har svart belte. Vi ser på oss selv som en god og åpen Taekwondo-klubb med fokus på bredde, og vi kan tilby deg gode treningsopplevelser og vi håper at du går fra treningen med et smil om munnen.

Vi tilbyr:
Vi er åpne for alle som ønsker å prøve! Det er bare å kontakte oss på nummer: 99229597, hovedtrener, Ole Andre vil du da få snakke med... Så snakker han med deg og informerer deg om det du trenger å vite:) Så er det kun opp til deg:) Vil du?? Så Kom da!

Produktet:
Vi kan tilby deg god og variert trening... Vi trener hver mandag, tirsdag og onsdag og fredag! Tirsdagene er for viderekommende alene. Her vil vi styrke din balanse, din smidighet, din konsentrasjonsevne, din kondisjon og hurtighet. Treningsintensiteten bestemmer du selv. Vår intensjon er å gi kampverdier, og å hjelpe utøveren til å utvikle seg fysisk, mentalt og åndelig. Mandagene og onsdagene er tilrettelagt for nybegynnere, her vil vi danne grunnlaget for de basiskunnskapene man bør ha med seg videre i treningen, og resultatene vil innen kort tid gi et positivt utslag både mentalt og fysisk, samt utvikle ferdigheter i selvforsvar. Vi tilbyr et inkluderende treningsmiljø, som skal stimulere til videre kvalitativ og langsiktig trening innen Taekwondo. Fredagene er kamptrening for de som ønsker å trene spesielt på dette.

Hva er Taekwondo?:
Taekwondo er en kampsport fra Korea, og har røtter flere tusen år tilbake i tiden. Taekwondo har siden starten blitt en av de mest utbredte kampsportene i verden. Stilarten er karakterisert for sine kraftfulle slag og spark, som er brukt i uvæpnet selvforsvar, i kamp eller i organiserte konkurranser sånn som de olympiske leker.

Lik mange andre asiatiske kampsporter, som karate, judo, Kung-fu osv..., legger Taekwondo vekt på forening av sinn, kropp og ånd, perfeksjon av menneskelig karakter, sosialt ansvar og passende bruk av makt. Derfor består stilarten både av mental og fysisk trening. Det legges stor vekt på det moralske ansvar hos utøveren, og høflighet og vennlig fremtreden er sentrale verdier.

Fra et teknisk ståsted, fokuserer Taekwondo primært på raske, kraftige spark og slag teknikker, som er blandet med raffinert fotarbeid, hopp, blokker og unnamanøver.

Taekwondo er praktisert av menn, kvinner og barn av alle aldre, med forskjellige motiver, som selvforsvar, mosjonering, konkurranse, artistisk uttrykking og karakterutvikling.

Det er nærmere 70 millioner Taekwondo utøvere i verden i dag, og det stiger ennå! Vil DU være med på å gjøre Taekwondo større?

En annen organisasjon, World Taekwondo Federation (WTF), som vi i Nes Taekwondo klubb Praktiserer, ble stiftet i 1973, og denne ble i 1980 anerkjent av Den internasjonale olympiske komité. WTF har hovedsete i Seoul i Sør-Korea og 182 medlemsland (per 2006). Arrangerer VM annethvert år fra 1973 (kvinner 1987). European Taekwondo Union sprang ut fra WTF i 1976 og har arrangert EM fra samme år. Taekwondo er OL-idrett fra 2000 (i fire vektklasser begge kjønn) etter å ha vært demonstrert i 1988 og 1992.

Gradering:
Drakten ligner karatedrakten med et farget belte rundt livet som tegn på dyktighetsgraden. Det er ti læregrader med beltefarger (i stigende grad) hvit, gul, grønn, blå og rød; mestergradene (dan) bærer svart belte og er delt (i WTF) i ti undergrader.

Adresse: Runnivegen 22, 2150 Årnes
Telefonnummer: 99229597
By: Årnes
Rute: Runnivegen 22
Postnummer: 2150


Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Nes Taekwondo Klubb med offentlig transport


Runni ungdomsskole 80 meter
3652
3657
3659
3676
3686
450
451
453
455
Nes vgs. 430 meter
3657
3659
3674
3676
441
450
451
453
455

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Nes Taekwondo Klubb.

årnes ıdrettsklubb

åpningstider, plassering. Runnivegen 22 årnes kampsportskole kart bykart, satellitt visning. Nes Taekwondo Klubb adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Nes Taekwondo Klubb. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Nes Taekwondo Klubb med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler