facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Nesbru Samvirkebryggeri

Nesbru Samvirkebryggeri

Info

Nesbru Samvirkebryggeri - Hele nabolagets hjemmebryggeri siden 2014

Vil du være med? Send en epost til [email protected]!

Historie

Hvem er du?
Du bor i Asker eller Bærum, i alle fall ikke så langt unna vårt bryggeri på Hvalstad, du er glad i øl, men synes industripilsen blir tynn og kjedelig i lengden. Du har smakt mikrobrygget øl, og blitt positivt overrasket over hvor godt det egentlig smaker. Kanskje du har hørt om folk som driver med hjemmebrygging, men synes det høres litt sært og komplisert ut – men likevel litt interessant… Hvem vet, dette kan fort bli starten på din nye hobby!

Hvordan?
Nesbru Samvirkebryggeri er et helt ordentlig, men temmelig lite bryggeri – helt i nærheten av der du bor! Bryggeriet har en kapasitet på ca 120 liter ferdig flasket øl pr bryggebatch, og man kan i praksis brygge flere batcher pr uke, hele året. Her kan man brygge øl av alle slag; Pils, Pale Ale, IPA, Hveteøl, Porter, Bayer, Bokk, Juleøl og andre godsaker. Korn, humle og gjær kjøpes inn felles.

Som andelshaver i Nesbru Samvirkebryggeri får du din andel av det du selv er med på å produsere – naturligvis kun til eget bruk. Det blir ca. to kasser øl (20 liter) per bryggedag du er med på. Du skal kunne melde deg på minst seks bryggedager i året, hvor du brygger og hygger deg sammen med 4-5 andre bryggere en ettermiddag/kveld eller en lørdag! Du velger selv bryggedager på «bryggekalenderen» etter hvilke typer øl som planlegges de ulike dagene, og du velger naturligvis dager som passer din egen kalender. Det kan være smart å være med på bryggedager hvor det brygges ulike typer øl du liker, og vips har du et pent lite utvalg av egenproduserte ølsorter å by på når noen stikker innom, til julemiddagen eller til andre festligheter! Dessuten løser du elegant problematikken med å finne på smågaver til kompiser som runder år én gang for alle. Hvis du trenger flere argumenter for å selge inn idéen hos ektefellen, så bare si at de fleste menn bør utvide sine sosiale nettverk! Det slår aldri feil!

Kostnadene ved å være med på dette er 5.000,- for en andel, samt 1.000,- pr år i medlemsavgift, altså ikke stort mer enn et par anstendige ski, pluss en liten fluorkloss på Milsluker’n. Videre betaler man for råvarene som brukes i bryggingen, omregnet til en snau 10’er pr halvlitersflaske.

Hva gjør du nå?
Hvis du er interessert i å bli med på spennende ølbrygging i nærmiljøet sender du en e-post til [email protected], skriver Ølbrygging i tittelfeltet og melder din interesse.

Adresse: Nye Vakåsvei 6, 1395 Hvalstad
Telefonnummer: 97960027
By: Hvalstad
Rute: Nye Vakåsvei 6
Postnummer: 1395



relaterte søk: Samvirkebryggeriet
Nærliggende lignende selskaper
Padoin Visuell Expo Padoin Visuell Expo 114 meter Veldig hyggelig og positive ansatte.
Micro Matic Norge AS Micro Matic Norge AS 172 meter Min termostat til gulvet gikk plutselig isvart, en telefonsamtale og ny på vei i post...
BBQSHOP.no BBQSHOP.no 301 meter Grei plass. Svært godt utvalg på grill og smokers. Dessverre litt skuffende utvalg på...
Q&R #MEGA STORE Q&R #MEGA STORE 744 meter Gode priser og bra utvalg på utstyr til båt.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler