facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Nesjartun Camping

Nesjartun Camping

Info

Nesjartun Camping ligg ved enden av Hornindalsvatnet, ca. 8km frå Nordfjordeid. Vi tilbyr plass til telt, vogner og bubil, og utleige av hytter og båtar.

Historie

Nesjartun Camping er ei familiedriven bedrift som ligg idyllisk til ved enden av Hornindalsvatnet. Plassen ligg ved riksveg 15, ca 8 km frå Nordfjordeid sentrum i retning Stryn.

Vi tilbyr plass til telt, campingvogn og bubil, og utleige av hytter og båtar.

På Nesjartun bur du midt i Nordfjord - ein ideell stad for dagsturar i alle retningar; Måløy, Selje og Vestkapp, Stryn og Briksdalen, Geiranger, Ålesund og Runde for å nemne nokre.

Adresse: Nes, 6770 Nordfjordeid
Telefonnummer: 91602732
on.nutrajsen@tsop
By: Nordfjordeid
Rute: Nes
Postnummer: 6770



relaterte søk: årskogvika camping, camping stryn, nordfjordeid camping hytter, campingplass måløy, camping nordfjordeid, bobilparkering nordfjordeid, smørdal hytteutleige og camping as, sandane camping
Nærliggende lignende selskaper
Nesjartun Camping Nesjartun Camping 35 meter Denne campingen får full score. Vi ringte 23:30 etter hytte da det regnet så mye at d...
Bjarne Espe Trevarefabrikk As Bjarne Espe Trevarefabrikk As 5 km Flott bedrift!
LA-senteret LA-senteret 6 km LA-senteret står for produsering av småvarer som selgast til ein rimelig pris, og yte...
Santas Naugthy Or Nice List Gift Santas Naugthy Or Nice List Gift 7 km Tusen takk du er snill i år eg gjorde jobben min
Stall Os Stall Os 7 km Dette er trivelig plass å være med sin hest
Stad Vekst Stad Vekst 7 km Vekstselskap for Stad kommune
Nord Trafikkopplæring Nord Trafikkopplæring 7 km Meget profesjonell og kompetent rettleiing
Vest Trafikkskule Vest Trafikkskule 7 km Vennlige og imøtekommende, dyktige, nøysomme, oppofrende. Jeg gir dem mine beste anbe...
Eid Miljø Eid Miljø 7 km Hyggelig personale og godt utvalg i god kvalitet
Skomakar Lisbeth Taklo Skomakar Lisbeth Taklo 7 km Reperasjon av skor, jakker, glidelåser osv.
Sybutikken Primula Design Sybutikken Primula Design 7 km Trivelig liten butikk med lappestoffer og veldig koselig dame som jobbet der.
Eid Inviterer Eid Inviterer 7 km Å invitere er ein av kjerneverdiane i eidasamfunnet. Det ligg naturleg for eidarane å...
InMedia AS InMedia AS 7 km InMedia er eit byrå med kreative og strategiske menneske som jobbar med ulike former ...
Anmeldelser
Denne campingen får full score. Vi ringte 23:30 etter hytte da det regnet så mye at det ikke var vits å sette opp telt. Vi hadde ringt rundt på alle campingene rundt Førde, men alle var fulle. En stor takk til campingvertene som tok oss inn på natta.
Fin campingplass med kort vei til nylig oppusset sanitærbygg Imøtekommende service. Bodde i de minste hyttene, som riktignok er av eldre standard, men funket helt fint til vårt bruk. Brukte felleskjøkkenet i sanitærbygget, hvor det også er alt som trengs av kjøkkenredskaper. Noe trafikkstøy, i alle fall nederst. Antagelig lite eller ingenting på det øverste området.
Koslig små campinghytter.når vi ringte betjeningen som ikke var til stede da vi kom,møtte de opp på noen minutter.
Sjarmerende liten campingplass med gode sanitet forhold og en fantastisk service fra driverne
Koselig liten plass. Ikke overstrømmende luksus. Betjeningen var veldig hyggelige og hjelpsomme.
Ser ikkje ut som noe har blitt jort i hytten siden dem blei sætte opp. Dårlig dekning å ingen form for hunderholding på hytta, samt sengen va ræv dårlig! Å man må leige dyne å pute ned i skranken. Einste som er posetiv er man får fryse fiske.
Pent sted, renslige fasiliteter og meget hyggelige og imøtekommende personal. Anbefaler alle å legge overnattingen til Nesjartun Camping.
Fin plass. Hyggelig betjening. Fint sanitæranlegg. Svakt internett.
Ankom med campingvogn, lå nederst ved veien så ble ein del støy fra tungtrafikk. Rent sanitæranlegg, hyggelig betjening. Den nederste hytta skjemmer ut for campingen, lengre opp er det flotte hytter og campingplasser.
Flott, liten plass. Rent og hyggelig. Anbefales
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler