facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Nete Bidet Seat Accessories Co., Ltd

Nete Bidet Seat Accessories Co., Ltd
Nete ​​Bidet Seat Attachments Co, Ltd.is en nyskapende fabrikk som produserer forskjellige bidéer, bidetseter, bidetilbehør, toalettdeksler og baderomsinnredning. Vi har et innovativt FoU-team, komplette samlebånd, strengt kvalitetskontrollsystem og trygghet etter salgstjeneste som gir våre kunder tilfredshet og forbedrer partnernes konkurransekraft.

Vi fokuserer på bidetproduksjon, utvikling og markedsføring, og er fast bestemt på å brenne et kreativt spor i bidetindustrien. For det første vil en mer fasjonabel stil og elegant utseende bli designet for å tiltrekke seg flere kunder. For det andre vil et mer brukervennlig bidet gjøre bruken mer behagelig og praktisk. God brukeropplevelse er vår jakt. Med mange års profesjonell arbeidserfaring og sterk markedsdetektivkapasitet griper vi alltid den utbredte moten og produserer spennende bidéer. For å imøtekomme ulike kunders krav, har vi nå utviklet ikke-elektriske bidéer, Handy bidet, reisebidetter, toalettsetebideter, mekaniske bideter, bærbare bideter, etc.

Vi mener at alle fortjener en ren og behagelig opplevelse på badet. Våre bransjeledende standarder har avansert bidetteknologi til luksuriøse moderne nødvendigheter. Vi er her for å revolusjonere baderomsopplevelsen, samtidig som vi driver fremover med innovasjonsdesign, produkter av høy kvalitet, eksepsjonell kundeservice og miljøvennlig praksis.
https://www.netebath.com
Adresse: Diakonveien 12 , Oslo 0370 , Norway, 0370, Oslo
Telefonnummer: 8615880223249
moc.niwaej@eten
By: Oslo
Rute: Diakonveien 12 , Oslo 0370 , Norway
Postnummer: 0370


åpningstider

Mandag: 08:30-18:00
Tirsdag: 08:30-18:00
Onsdag: 08:30-18:00
Torsdag: 08:30-18:00
Fredag: 08:30-18:00

Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Nete Bidet Seat Accessories Co., Ltd. Diakonveien 12 , Oslo 0370 , Norway kart bykart, satellitt visning. Nete Bidet Seat Accessories Co., Ltd adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Nete Bidet Seat Accessories Co., Ltd. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Nete Bidet Seat Accessories Co., Ltd med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler