facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Nets

"Fremtidens digitale betalingssystemer – levert av Nets.Nets er spesialist på å drive og styrke utviklingen av digitale betalinger. Vi knytter banker, bedrifter og forbrukere sammen i et internasjonalt nettverk som legger til rette for digitale betalinger. Gjennom vår tilstedeværelse i hele det nordiske markedet leverer vi en rekke kort- og kontobaserte tjenester samt betalingsløsninger for varehandelen.Der er mange fordeler ved Nets' digitale betalingsløsningerVi ønsker å gjøre betalings- og informasjonshåndteringen så enkel og effektiv som mulig. De digitale identifiseringsløsningene vi tilbyr, reduserer behovet for papir og bidrar til å spare tid og penger for virksomheter i Norden."
Adresse: Haavard Martinsens vei 54, 0978 Oslo, Norway
Telefonnummer: +47 22 89 89 89
By: Oslo
Rute: Haavard Martinsens vei 54
Postnummer: 0978



relaterte søk: Hva er Nets, Nets kundeservice, Nets Norge, Nets nettbutikk, Nets support, Nets kundeservice terminal, Nets Teller, My Nets
Anmeldelser
Styr unna. Dårlig service, og gir deg et behov du i utgangspunktet ikke har. Umulig å si opp på 3 år pga bindingstid. Som nyoppstartet bedrift, bør du se på andre betalingssystem. Som bedrift er du ikke beskyttet av forbrukerkjøpsloven, og dette nyter nets godt av..retten til angre kjøp osv.
Har prøvd å si opp Nets terminalene mine i et halvt år nå, på mail og telefon. Får ikke kontakt. Dyrt og dårlig over 1000 kr i mnd for 2 terminaler, 3 års binding. Styr unna!
Jeg får brev fra Gothia,som returadresse står det bak på konvulutten Nets Norway AS 0045 OSLO,ikke gateadresse eller postboks. Nets Norway AS er ikke registrert Brønnøysundregistrene,hva skjer? Merklig hele opplegget!!!
Nets blokkerte kortet mitt fra å betale en tjeneste jeg har betalt i over 2 år, de mente det var spam siden nettsiden ikke hadde et telefon nummer og at jeg burde slette kortet og bestille et nytt. Jeg spør "hva er poenget med å bestille et nytt kort hvis jeg skal betale for tjenesten uansett? da skjer det jo bare igjen" Jo det mente det hørtes fornuftig ut.... hva mer kan jeg si... Avsluttet med at de sa "hvis du ønsker å betale for den tjenesten skal vi åpne sperren", fikk fortsatt ikke betalt, ringte opp og fant ut at de ikke hadde gjort noe, ble sendte frem å tilbake til forskjellige kollegaer 30min+ flere ganger før noen gadd å åpne sperren.
Dårligste kundeservice - ever!!!! Ingen kommuniserer med hverandre der eller vet hva de skal gjøre. Send en e-post svarer alle. Jeg har sendt 15 e-poster siste 7 mnd, -fått "takk for din henvendelse, den har saksnummer ...." hver gang, og ikke en eneste videre oppfølging av noen. Hjelpeløst!
Ekstremt trege til å håndtere endringer på brukersted som endring av hovedbruker. Svarer aldri på e-post på 3 uker, ved oppringing loves det å se på saken men etter flere dager skjer det fortsatt intet. Et mønster som er gjenkjennelig fra tidligere. Inkompetanse --telefoner settes over fra den ene til den andre i lange rekker når man først kommer frem -- og må stå i kø i hvert ledd. Og ingen får til noe som helst. Og blir noe gjort -- så blir det feil ! Elendig service. HØYST SANNSYNLIG DEN DÅRLIGSTE I NORGE. Ufattelig at ledelsen er helt døv for kritikk
Har prøvd å komme i kontakt med salgsavdelingen i 3-4 dager. Ikke får jeg svar på telefon, de ta den også legger de på. Ikke får jeg svar på e-post heller. Har nå ikke fått tatt imot betalinger på 5 dager fra mine kunder. Skjønner ikke hva de driver med.
Har stor makt og utnytter denne rått. Da vi ble kunde var de veldig velvillige til å si opp vår gamle avtale med gammel leverandør etter at vi gå fullmakt. Når vi så bytter fra Nets og gir ny leverandør fullmakt til å si opp, så nektet Nets å godkjenne oppsigelsen. Dette til tross for at det ikke ligger noe om dette i betingelsene. Når så oppsigelsestiden endelig er ferdig, viser det seg at hele avtalen ikke er sagt opp, dette fordi de har et 'notat' på en intern sak om at ikke alt var sagt opp. Hvem som har notert og på hvilken bakgrunn vet de ikke. Til tross for at jeg skriftlig har mottatt kvittering på oppsigelsen, nekter de å tilbakebetale gebyrer som er påbeløpt etter oppsigelsestiden.
Skal du ha en kortterminal i butikken din så pass deg for bondefangeri og dårlige avtaler! Les godt igjennom det du skal signere!
Sperret kortet mitt uten forvarsel da jeg var på ferie i USA, selv om jeg hadde mange transaksjoner derfra før de gjorde dette. De sa at grunnen var for at magnetstripen ble brukt i stedet for chip og pinkode, men det er jo vanlig i USA, og det var også flere andre steder som hadde gjort dette før de sperret kortet. Servicen var dessuten elendig når jeg ringte, fikk bare spydige svar tilbake som «sånn er det bare» og «du får ringe banken din og si at du ikke ønsker å ha kort da». Dette er for dårlig.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Nets.

Oslo utstyr og tjenester til bank

åpningstider, plassering. Haavard Martinsens vei 54 oslo dataselskap kart bykart, satellitt visning. Nets adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Nets. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Nets med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
PC Hjelp Oslo - Datahjelp og Support PC Hjelp Oslo - Datahjelp og Support 1 km Ren SVINDEL. Åpningstider stemmer ikke. De er ikke ferdig når de sier de skal være fe...
Grunder Solutions Grunder Solutions 2 km Grunder Solutions er et lite multimedia selskap som utarbeider gode løsninger for sm...
Sitecom Sitecom 3 km God service, løsningsorienterte. Fikser det meste! Anbefales
LINK Solution AS LINK Solution AS 3 km Link Solution AS er et logistikk og it-selskap i Oslo som har fokusert på print og jo...
AviMedia AviMedia 6 km Helping you with your broadcast needs!
AD AD 7 km Vi tilbyr bekymringsfri, rask og sikker retur av IT-utstyr, og sikker sletting av lag...
Advania Norge Advania Norge 7 km Oversatt av Google Moderne kontorbygg, rett ved jernbanestasjonen. Original Modernes...
BIandIT Ltd BIandIT Ltd 8 km IT, Business Intelligence, Data Mining, Data Analytics, Data Science, Big Data, Finan...
Doktor Mobil Doktor Mobil 8 km Drop in , Alle typer mobil reparasjon med orginale deler. BIlligste i Norge, Rask ser...
Atea Norge Atea Norge 8 km Kan bli enklere å finne produkter…
ISky AS ISky AS 8 km iSky leverer drift, vedlikehold og support av IT-systemer for både store og små bedri...
Techstep Techstep 8 km Jeg bestilte iPhone 14 Pro. På siden deres var varen på lager når jeg bestilte. Det s...
BitGate BitGate 8 km Buy Bitcoin and send to your contacts in seconds with BankID
Safety Computing Safety Computing 8 km Bra service
Buypass AS Buypass AS 8 km Rask svar og fiksa problemet med post og pass problemer veldig fort
Leteng Leteng 10 km Super-rask og presis levering av bestilte varer!
Kikora Kikora 10 km dette her er helt forferdelig gælie greier. vil hoppe ut av vinduet når vi skal på k...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler