facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for New Agra Skien

New Agra Skien

Info

Indisk restaurant i Skien by. Vi tilbyr aromatiske smaker fra indiske kjøkken, velkommen

Adresse: Kverndalsgate 3A, 3717 Skien, Norway
Telefonnummer: 35530535
moc.liamtoh@neiksargawen
By: Skien
Rute: Kverndalsgate 3A
Postnummer: 3717


åpningstider

Mandag: 15:00 - 22:00
Tirsdag: 15:00 - 22:00
Onsdag: 15:00 - 22:00
Torsdag: 15:00 - 22:00
Fredag: 15:00 - 23:00
Lørdag: 15:00 - 23:00
Søndag: 14:00 - 22:00


relaterte søk: new agra porsgrunn, new agra porsgrunn telefon, new agra skien tlf, indisk skien, little india skien, restaurant skien, new agra buffet, take away skien
Nærliggende lignende selskaper
Little India Little India 591 meter Deilig mat, og hyggelig service. Absolutt et sted å anbefale
Anmeldelser
Dårlig service, lat servitør. Lite finesse på alt, dårlig gjennomføring av det meste, tørt og seigt kjøtt og generelt en dårlig opplevelse.Mat: 1/5
Bestilte Butter Chicken og valgte Madras som var den sterkeste varianten de hadde for retten og selvfølgelig Naan. Vaglte Cheese Naan og Peshwari Naan. Fikk med noe papad, samt en søt saus typ mer flytende chutney dog uten biter eller mangosmak, noe man på engelsk ville kalt en "relish" bestående av det jeg tror er syltede grønnsaker, og en yoghurt-mint saus. Ikke så verst med ekstra tilbehør. Den søte sausen ga for meg ikke mening, den passet liksom ikke inn noe sted så den forble i boksen. Butter chicken og ris kom i hver sin boks. Sausen var smakfull, det var nok kylling, risen var perfekt. Med andre ord intet å utsette på den mest grunnleggende. Kan betrygge aspirerende spiceheads med at Madras var helt grei styrke typ 4/10. Min anbefaling er å gå for denne om du liker et kick men ikke ønsker å salte maten med tårer og svette. Savnet mer innhold i Peshwari Naan. Disse har en tendens til å enten være sykt søte eller relativt smakløse. Denne var litt midt på og jeg husker faktisk ikke om jeg så noen rosiner, men uansett laaaangt bedre enn de dessert variantene noen steder serverer. Dette er en anmeldelse av take-away, men restauranten så ganske ålreit ut å sitte i og de hadde noen lys utenfor som gir et mer innbydende utseende. Det skal ikke så mye til! Glemte å se meg noe særlig rundt inne i restauranten da jenta som ga meg maten tok fokus. For å være objektiv og nøytral får jeg unnlate å ta med det i beslutningen. Trygt sted for i alle fall butter chicken. Jeg kommer tilbake 8.5/10.
Først: Veldig god mat, store gode porsjoner og hyggelig betjening!! MEN: Vi var 6 stk ikke hadde omgåes der før maten, og heller ikke etterpå, der alle ble syke med oppkast, diare og feberliknende symptomer. Mattilsynet ble innkalt, og prøver av kroppens avfall ble analysert, med Norovirus som resultat. Kjøkkenet mener de har gode rutiner på hygiene, men veldig rart at 6 som ikke har møttes verken før eller etter maten ble grisesyke alle sammen. Synd, for opplevelen, smaken og det sosiale rundt det sin skyld, så fortjener de bedre..
Denne plassen har ekstemt god indisk mat. Du kan få ekstrem mild mat eller bra sterk. Mengden er ganske mye og nan brøene er amazing. Om du er i Skien og vill ha Indisk ville jeg 100% dratt hit. Har aldri spist der før men lokalene er fine, ryddige og ansatte er hyggelige. Du får bra mengde med mat ved bestilling av takeaway.
Ydmykt og imøtekommende personale og overraskende god mat! Veldig positivt overrasket over maten. Anbefales på det sterkeste!
Stedet var tomt når vi kom inn, men vi måtte likevel finne frem til bord selv. Tok lang tid før vi fikk meny og at servitøren kom og tokk bestillingen vår. Styrken til maten var nesten til å dø av og den ene telerkenen var skitten. Ekkelt! Servitøren prøvde å pelle det av telerkenen med neglene sine. Som om det ikke var ille nok gjorde han det rett forran oss. Venta på maten i 1 time og et kvarter og fikk aldri beskjed om hvor lang ventetiden var. Frekk og uhøflig servitør! Værste servicen vi har vært borti!
Værste kundeservicen jeg har vært borti. Har vært der 2 ganger nå og skal heldigvis ikke tilbake igjen. Servitøren var frekk, stedet var skittent og maten var ikke til å spise. Rett og slett ikke verdt det! Samme opplevelse begge gangene…
Maten var veldig god da vi var der i oktober 2022. For et par år siden var det litt ymse, men nå må de ha fått en god kokk. God service ogå.
Aldeles håpløst. Bestilte 2 takeaway retter. Som skulle være ferdig halv 6. Når kommer for å hente får jeg beskjed om at de ikke hadde vegetar retten vi hadde bestilt. Og at de hadde begynt på en annen vegetar rett. Konge reker uten melk som vi ga beskjed om skal være mild. Var veldig sterk.
Veldig god indisk å få her. Bra atmosfære.Mat: 5/5
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler