facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for NextGenTel

NextGenTel

Info

Du treffer oss på Facebook 8-21 (lørdag 10-18). Telefonlinjene til Kundeservice åpner kl. 10. Helligdager holder vi stengt eller har redusert åpningstid.

Historie

Velkommen til NextGenTel! Trenger du hjelp? Spør gjerne – vi svarer så snart vi kan i åpningstiden :) Du får også konkurranser og info fra NextGenTel.

Retningslinjer: https://www.nextgentel.no/privat/hjelp/kundeservice#entry1828

Produkter

Bredbånd, TV, telefoni og mobil



"NextGenTel leverer internett, tv og ip-telefoni til det norske privatmarkedet. Vi har som mål å levere innovative og brukervennlige tjenester til fornuftige priser. NextGenTel er i dag et fiberselskap, men kan også tilby internett via kobbernettet til Telenor."
Adresse: Sandslimarka 31, 5254 Bergen, Hordaland
Telefonnummer: 987 07979
By: Bergen
Rute: Sandslimarka 31
Postnummer: 5254


åpningstider

Mandag: 08:00 - 21:00
Tirsdag: 08:00 - 21:00
Onsdag: 08:00 - 21:00
Torsdag: 08:00 - 21:00
Fredag: 08:00 - 21:00
Lørdag: 10:00 - 18:00


relaterte søk: nextgentel kundeservice, nextgentel chat, nextgentel kontakt, nextgentel fiber, nextgentel priser, nextgentel min side, nextgentel problemer, nextgentel bergen
Nærliggende lignende selskaper
Telio Telio 0 meter Dette er svindel. Det er ikke mulig å si opp abonnement skriftlig, kontakt skjema ber...
NorApps NorApps 1 km Software development company
Skifter skjerm på din iphone Skifter skjerm på din iphone 2 km Skifter skjerm på din iphone
Fjordkraft Fjordkraft 7 km Vi gir deg gode strømavtaler, mobilabonnement og mange supre fordeler hver måned, kun...
Digitroll Digitroll 7 km Besøk https://www.digitroll.no for mer informasjon. Med hundrevis av aktive kunder er...
Global IT Development AS Global IT Development AS 9 km Scout Gaming Tech is designing and developing the future of online fantasy sports and...
Apphuset Apphuset 9 km Apphuset er et design- og utviklingsselskap spesialisert innenfor app- og skybaserte ...
Scout Gaming Tech Scout Gaming Tech 9 km Scout Gaming Tech is the production department of Scout Gaming Group, and has develop...
Webhuset Webhuset 11 km meget dårlig
Oppetid As Oppetid As 11 km Sikker kommunikasjon med innovative & unike løsninger.
Family Channel - Focus on Family & Human Rights in Norway Family Channel - Focus on Family & Human Rig... 12 km ADVARSEL!
Folk bør gjøres oppmerksom på at Familie kanalens innehaver/daglig l...
Aalen-it.no Aalen-it.no 15 km Webutvikling og IT-tjenester. Trenger du eller bedriften en internettside? Jeg hjelpe...
2HOME.no 2HOME.no 25 km Her finner du alt som passer til hjemmet. - Smarte EL-produkter - Hev og senk skriv...
Anmeldelser
Vi har slitt med utrolig dårlig dekning på internettet hos oss, så en dag bestemte nextgentel seg for å montere en svær ufo lignende sak mitt på husveggen vår uten å gi oss beskjed om hva som skulle skje! Dekningen ble ikke noe bedre og vi endte vår avtale hos nextgentel, og nå krever de at vi sender utstyret i retur i tillegg til å pakke det godt inn og dette skal skje på vår regning!
Elendig og ustabilt Internett nesten konstant. Kundebehandlere som skryter av at de har vunnet best fiberinternett 7mnd på rad selv om 90% av brukeranmeldeser er dårlige. Slutter å svare på chat og ber meg oppgradere abonnementet mitt så skulle alt løse seg. Selv om jeg nå med mitt nåværende abonnement IKKE har Internett. STYR unna!
STYR UNNA!!! forferdelig kundeservice, ustabil fiber, de låser linjen din, de kjører kontrakter som ikke gjelder fra den er tegnet men fra oppkoblingsdato, bindingstid med oppsigelsetid, de henviser til vilkår på nettsiden deres som alltid ligger nedeinternal server error SVINDEL!! ALDRI INNGÅ AVTALE MED DISSE!! Du vil oppleve er sant mareritt. Skulle gjerne fjernet den siste stjernen fordi de fortjener ikke noe stjerne.
Har hatt eposttjeneste som eg ønska å få lukke på grunn av dårlig sikkerhet, virus, spam som eg mener har kompromittert passord. Eg ønsker å lukke min epostkonto, men får ikke svar fra kundeservice. Eg er nr 35 i køen når eg ringer, eg har prøvd å opprette sak og eg har prøvd chat.
Det hjelper ikke å være billige, når ruterne de sender ut til kundene ikke fungerer. De er fryktelig ustabile, må restartes flere ganger i uka. Får beskjed fra kundeservice om å kjøpe eget utstyr. Styr unna ...
Kjeltringer rett og slett. De sendte avgårde 5G router/antenne til en feil adresse. Viser seg at de ikke kan levere 5G til rett adresse, prøvde derfor å avbestille. De vil nå ha 2500 kroner for noe de ikke kan levere.
STYR UNNA!! Frekke, ubrukelige og ustabile. Leverer dårlig nett, dårlig produkt og elendig kundeservice!!! De har fakturert meg for mange tusen som var feilaktig og nektet for feilen til jeg måtte vise skriftlig bevis. STYR UNNA!!!!
Aldri stol på hva som sies på telefonen. Ikke får man høre opptaket heller for å kunne bevise hva som ble sagt i samtalen. Null rettigheter.
Alt i alt helt elendig. Dyrt, dårlig kundebehandling, lavere hastigheter enn man betaler for osv... Styr unna!
skjulte kostnader som gjør at ting koster mye mer enn hos konkurenter
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til NextGenTel med offentlig transport


Sandslihaugen 50 meter
23
23E
50E
99
Stølshaugen 190 meter
23
23E
50E
52
99
Sandslikrysset 270 meter
52
53
Sandsligården 390 meter
23
99
Gomarshaug 410 meter
23E
50E
53
99

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler