facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Nexus Ravens

Nexus Ravens

Info

The Nexus Ravens er et E-Sports lag som er organisert av Nexus Esport.

Adresse: Dronningens gate 66, 4626 Kristiansand, Norway
By: Kristiansand
Rute: Dronningens gate 66
Postnummer: 4626


Nærliggende lignende selskaper
Start E-Sport Start E-Sport 2 km IK Start satser på E-sport!
Dollars.no Dollars.no 4 km Merkevarer, supporterutstyr og gadgets.
TveitLAN TveitLAN 7 km TveitLAN jobber for å fremme datakulturen på Sørlandet og er ansvarlig for arrangerin...
TorriLAN TorriLAN 7 km TorriLAN er et dataparty for ungdommer som elsker stemning og spill i samme setning. ...
Anmeldelser
Veldig overrasket over hvor bra opplegget og atmosfæren er med Nexus. Sykt bra internett. Personalet er tipp topp,, svarer på alt en spør om og hjelper til vis det er noe. Skikkelig gaming feeling når en kommer inn til de enkelte områdene i lokalet. Må oppleves. 10/10 ENDELIG EN PLASS FOR GAMERS!!!!!!!!!!
Fantastisk tilbud til alle som vil gjenoppleve barndommens retro spillemaskiner i godt selskap, eller spille nymotens spill, eller bare spise god mat og hilse på koselige folk! Nexus E-sportsbar har noe til alle og enhver, og en over gjennomsnittet interessant meny. Personalet er alltid hyggelig, og mer enn behjelpelig. Spillmessig har de det meste av spillmaskiner, retro konsoller på storskjerm, nyere konsoller som Nintendo Switch, egne, private spillboder med Playstation, og spillstasjoner på 5 PCer per spillstasjoner i eget PC-spillehall. Det er også et eget rom med storbord hvor man kan spille bordspill som D&D, Warhammer, eller lignende, med plass til ganske mange. Det er også overnatting vegg-i-vegg om man skulle trenge det. Avslutningsvis vil jeg anbefale smoothien på plassen, den "spicye" burgeren, eller bare en litt sunnere "dessert"-kaffe med vaniljesoya i.
Veldig god og variert mat. Utrolig kult belysning. Mye trafikk under turneringer. Muligens byens beste milkshake og burger, men det må du bestemme selv. Stor skjerm hvor du kan spille gratis. De har også SNES og NES. Mange båser med Playstation 4. En del maskiner for pc gaming. Flotte mennesker som du enkelt kan snakke med, og de som jobber der er utrolig hyggelige.
Kjempeflott og koselig plass, med flott service og den beste burgeren æ har smakt på lengeMå også få med de flotte spillmaskinene deres, noen sønnen min kan mere enn meg, men han var kjempefornøyd med gaming-cafeen, må vel innrømme han var helt i 100 :- Så vi kommer GARANTERT igjen!!! Hilsen Janne og alexander!
Godt miljø for alle både under og over 18, samt hyggelig betjening, god mat til tross for en begrenset utvalg. Er sjølv veldig glad for fokuset på sunn mat og drikke.
Dette var stedet! Hær føler jeg meg hjemme rett og slett. Maten er god, de ansatte er super hyggelige og i tillegg kan jeg sitte og game, mens jeg får servert mat! Jeg er hjemme!!!
Nexus Gaming kafe er verdens beste kafe! Tenk at de har gaming på en kafe? De har også turnering der en gang i måneden. Jeg har vært der et par ganger. Og det kommer jeg til å fortsette med. De gangene jeg har vært dert har jeg selfølgelig spilt Fortnite!
Bra tilbud for de som ønsker å chille og game med venner. Behagelig sofa og sitteplasser med Nintendo Switch Mario Kart, m.m og ps4.
Proffesjonelle og kundevennlige ansatte som tilrettelegger best mulig for at brukere av deres datautstyr og spilltjenester skal bli best mulig fornøyde til en rimelig pris:
Bra lokale, god stemning, hyggelige og hjelpsomme ansatte og veldig god mat til en rimelig pris. 5/5
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler