facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for NFkino Askim

NFkino Askim

Info

Askim Kino tilhører kinokjeden Nordisk Film Kino er Norges største kinokjede, og ligger i Askim Rådhus. Vi har Indre Østfolds største kino med ca. 60.000 besøkende i året. Askim Kino har to kinosaler med Sony 4K Digital projektor og 3D med RealD.

Adresse: Kirkegata 5, 1830 Askim, Norway
Telefonnummer: 40606067
By: Askim
Rute: Kirkegata 5
Postnummer: 1830



relaterte søk: askim kino kommer, kinopluss, kino ski, lillestrøm kino, seniorkino askim, mysen kino, oslo kino, drammen kino
Nærliggende lignende selskaper
Askim Kino Askim Kino 34 meter
Anmeldelser
Alt hva du kan forvente av en god bygdekino. Hyggelig personale, romslig cafe Frøken Fysen og rene unisextoaletter. Får inn de fleste AAA-filmene via Nordisk Film-ordningen. Mangler dessverre sideprogram med særpreg.
Koselig sted, hyggelig ansatte, greie priser på godis. Veldig god sofa i ventesalen og gode seter i kinosalen. Kunne kansje vært bedre plass sånn at man kan strekke ut beina litt i kinosalen.
elendig opplysning / ingen opplysning av de forskjellige sete prisene. Ekstremt dårlig kundeservice. Sur og grinete. Vassent popcorn og død brus.. Ei ingen gandicap do, resulterte i at min mor måtte gå på do, med dørene åpne!!ELENDIG service. Ikke gjort klart i salen, slev om det ble bestilt handicap plasser. Sure og grinete når vi spurte om å låne med en stol, så min mor kunne få benene opp.
ja god lyd på bygdakinoen Skulle ønske at kinoen ble bygget ut. Trenger noe ok oppholdsrom før selve kinoen begynner.Kanskje noe å tenke på når de engang skal ha nytt komunehus .For det vi har i Askim er GAMMELT OG SLITT Men kinoen holder mål .THX for alle penga i 3d .Bra bra bra.
Bra kvalitet på lyd og bilde. Trivelig ansatte som får deg til å føle deg velkommen og gir god service.
Utrolig flott film. God lyd og gode seter å sitte i.
Flott kino med kunnskapsrike ansatte. Litt dyr pris på digg, men ellers er alt top!
Godt bilde og grei lyd. Man har god sikt fra setene, da setene foran deg, er såpass langt ned. Setene kunne med fordel vært bredere, da man får litt flysete følelse. Kiosken har et utvalg som sikter mot de lavere aldersgrupper, den er i tillegg kriminelt dyr. Man kan spare mye penger, om man handler godis på bensinstasjon.
Flott kinovert som ønsket oss velkommen.Kinosalen THX er fin med god lyd og gode stoler. At filmen var bra bidro jo også positivt.Minus : svært glatt ute fra parkeringa og inn. Unødvendig mye godis,tror ikke de hadde noen sunne alternativer med unntak av flaskevann.
Fin kino, gode seter. Blitt veldig fint etter omgjøringen. Men for en pris på popkornet Sofaen var skitten og det lå igjen rester fra tidligere besøkende, tyggis på gulvet. Vi var på forestilling tidlig på dagen, så det var nok ikke fra samme dag...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler