facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Nicola Paulukat Photography

Nicola Paulukat Photography

Info

Jeg er Barne- og Familiefotograf, holder på i fineste Nærsnes, og tar oppdrag i hele Norge. Bildene mine er lyse og ekte og fylt med emosjoner og glede.

Historie

Jeg er Barne- og Familiefotograf, holder på i fineste Nærsnes, og tar oppdrag i hele Norge. Bildene mine er lyse og ekte og fylt med emosjoner og glede.

Adresse: Sundbyveien 48B, 3478 Nærsnes
By: Nærsnes
Rute: Sundbyveien 48B
Postnummer: 3478


Anmeldelser
Nicola Paulukat Photography er en utrolig dyktig fotograf som tar de fineste bildene man kan tenke seg. Hun kom hjem til oss og tok bilder utendørs av både hele familien, og av barna sammen med noen av dyrene våres. Det ble utrolig mange fine bilder. Vi kan anbefale henne på det sterkeste! Tusen hjertelig takk!!
Nicola er en dyktig fotograf og veldig flink med barna! Med våre 5 barn så kan vi nok være en utfordrende familie å fotografere men alt gikk over all forventning. Vi er superfornøyd med bildene våre, anbefales!
Utrolig dyktig fotograf Vennlig, varm og flink med både store og små‍‍‍ Vi hadde en kjempefin opplevelse og fikk mange fine familiebilder Superfornøyd og kan absolutt anbefales
Kan anbefale Nicola på det sterkeste. Vår familie på 5 hadde en fantastisk fotografering utendørs som resulterte i imponerende mange fine bilder. Veldig flink med barna.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Nicola Paulukat Photography.

Nærsnes fotograf

åpningstider, plassering. Sundbyveien 48B kart bykart, satellitt visning. Nicola Paulukat Photography adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Nicola Paulukat Photography. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Nicola Paulukat Photography med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler