facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Nidelv Camping

Nidelv Camping

Info

Nidelv Camping ligger 5,5 km utenfor Arendal, ved utløpet av Nidelva. Vi har marina, butikk, restaurant, hytter, leiligheter, rom og plass til campere.

Historie

Nidelv Brygge og Camping ligger vakkert til ved bredden av Nidelva like ved utløpet til havet. Campingplassen ligger på Hisøy 5 km fra Arendal sentrum med god bussforbindelse (ca hver 1/2 time ).

Etikett

Totalt er det plass til ca 90 enheter. Vi har noen faste plasser for vogner. I 2014 ble deler av plassen drenert, og det ble lagt bedre tilrette for bobiler.

Hytter & Leiligheter
10 små hytter m/dusj +WC . Hyttene ligger i utkanten av plassen. Hyttene som er små har en åpen løsning med to soveplasser + kjøkkenkrok i samme rom + to overnattingsplasser på hemsen. Hyttene er utstyrt til å romme 4 personer. Det er puter og dyner til 4 personer på hyttene. Laken, dynetrekk og putevar må dere ta med. Papirutgave kan leies.
4 små hytter u/vann. Hyttene er nye og ligger koselig til øverst på plassen, med kort avstand til et velutstyrt sanitærbygg. Hyttene er utstyrt til 4 personer. Ikke noe sengetøy.
1 stor romslig hytte med 2 soverom. Hytta er enkel, men totalrenovert innvendig før 2016 sesongen. Det er plass til 6 personer. Det er ikke bad i hytta, men innlagt vann i kjøkken. Dyner og puter til 4 personer.
3 Campingrom m/WC. Rommene ligger i servisebygget, det er en liten kjøkkenkrok med kokemuligheter og sengeplass til 4 personer i hvert rom. Renovert foren 2016 sesongen. Dyner og puter til 2 personer.
2 Leiligheter ut mot elva over butikken, med veranda. Ett soverom og bad. Dyner og puter til 4 personer.
2 Leiligheter i vannkanten ved badestranden m/platting. Ett soverom med bad. Dyner og puter til 4 personer.
Alle hyttene har kokemuligheter + kjøkkenutstyr, bestikk til 4 personer.

Adresse: Vesterveien 250, 4817 Arendal, Norway
Telefonnummer: 911 81 327
By: Arendal
Rute: Vesterveien 250
Postnummer: 4817


åpningstider

Mandag: 08:00 - 22:00
Tirsdag: 08:00 - 22:00
Onsdag: 08:00 - 22:00
Torsdag: 08:00 - 22:00
Fredag: 08:00 - 22:00
Lørdag: 08:00 - 22:00
Søndag: 08:00 - 22:00


relaterte søk: nidelv camping restaurant, camping arendal, nidelv camping priser, hove camping, nidelv camping kiosk, buss nidelv camping arendal, nidelv camping mat, camping grimstad
Nærliggende lignende selskaper
SOLFERIE.no SOLFERIE.no 767 meter Siden 1998 har vi formidlet ferieboliger på Sørlandet. Våren 2019 utvidet vi til helå...
Kokkeplassen familieferie Kokkeplassen familieferie 1 km Fantastisk perle på Sørlandet.
Hove Camping Hove Camping 6 km Trist at dette er etablert i et naturflott område som burde ha vært forbeholdt til tu...
Hove - En plass for alle Hove - En plass for alle 7 km Hove - Stedet for ferie, idrettsarrangementer, kurs og konferanser. Plass for store...
Arendal Herregaard SPA & Resort Arendal Herregaard SPA & Resort 7 km Feiret bryllup på Arendal Herregaard. Utrolig fin beliggenhet, veldig god service, ma...
Granestua Granestua 11 km Fin plass ,mange stier å gå. Bålpanne og gapahuk. Grananestua åpen fra september til ...
Feriehus sørlandet Feriehus sørlandet 20 km Flott nytt feriehus som ligger som en perle på sørlandsskysten med kun 5 meter fra sj...
Anmeldelser
Dette er en anmeldelse kun for bufféen: Indrefileten var lunken og tørr, rett og slett for mye stekt. Generelt alt av kjøtt og kylling var kald. Lite smak på scampien, og alt av grønnsaker var kalt ?. Ut fra prisen for denne bufféen opplevde vi at det overhode ikke var verdt pengene og magekapasitet. Kommer ikke til å spise denne bufféen igjen, men vi prøver oss gjerne på rettene fra menyen da disse rettene så mye mer innbydende ut.
Lit biltrafikk lyd. Inntill vannet. Men desverre må hund holdes 100% i bånd og ikke bade...??? Du får "hva du ser".
Ikke fornøyd! Veldig dyrt, måtte betale for bobil og bil pris når jeg ikke hadde bil enn gang. Misfornøyd! Dårlig med plass med stelle opp telte sitt liten hageflekk Billigere å campe i Stavanger for 160kr om natten uten bil.
Vi er tilflyttet Arendal, så det er mulig vi ikke har det "lokale perspektivet", men vi synes Nidelv Camping og restauranten der er noe av det beste Arendal har å tilby. Når vi har besøk er det alltid hit vi tar de med for å vise hvor fint det er i Arendal. Det er god mat på restauranten, kjempefin badestrand for ungene og voksne og alle de ansatte er utrolig vennlige og serviceinnstilte.
Veldig bra campingplass. Servicesenteret kunne ha vært oppdatert, men det var rent og pent. Restauranten hadde en utrolig god og spennende meny. Vi kommer tilbake.
Meget fin campingplass og veldig god mat .trivelig vertskap .litt uheldig med været .men det kan vi ikke gjøre noe med .kommer gjerne tilbake dit .
Super beliggenhet og fin badestrand, men denne plassen trenger virkelig oppgradering. Ikke i nærheten av dagens standard på fasilitetene. Hyggelig betjening. Vi kommer gjerne tilbake om plassen blir oppgradert.
Spiste kyllingburger, og den var god. Det var fullt av folk på restauranten, men likevel gikk bestillingen meget raskt. Maten kom også fort til bordet.Rom: 5/5
Koselig, rent og pent sted 10 minutter vest for Arendal. Vi bodde på en veldig enkel hytte, og den var akkurat det: Enkel, ren og ok senger. Det er det vi trenger. Hyggelig betjening!Rom: 4/5
Den verste hytta jeg noen gang har vært i. Vnduer er skadet, vanskelige å lukke, generelt mye fuktighet, skittent. Om kvelden rundt 22.00, viste det seg at til og med hovedlampen på kjøkkenet brant ut og ikke funker. På toalettene blir det rengjort etter klokken 9, når de fleste bruker det. Det er meningsløst - på andre campingplasser rengjør de tidlig på morgenen eller etter kl. 11. Jeg foreslår å investere penger og fikse det fordi stedet er veldig fint, men det er ikke behagelig å leve under slike forferdelige forhold for slike penger.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Nidelv Camping med offentlig transport


Willumstad 170 meter
100
100E
101
1924
N101
Willumstad 200 meter
Willumstad 240 meter
100
100E
101
1910
1924
N101
Vippa bru 280 meter
1924
Vippa bru 310 meter

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler