Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon for Nikita Hair Norway

Nikita Hair Norway

Info

Nikita Hair Norge, Offisiell side. Nordens ledende frisørkjede med 69 salonger i hele Norge. - a great feeling!

Historie

KUNDESENTER:
Mandag-fredag fra 08.00-16.00.

PRISER:
Ta direkte kontakt med din lokale Nikita hair frisørsalong for en konsultasjon/pris, da priser kan variere ut fra omfanget på frisørbehandlingen. Finn din din lokale frisørsalong her http://nikita.no/frisorsalonger/#/

HISTORIEN OM NIKITA HAIR
Nikita Hair er Nordens største og ledende frisørkjede. Gjennom 30 år med hår har vi hatt flere millioner kundebesøk, og våre mange dyktige frisører over hele landet står hver dag klar med saks, kam og gode råd for å gi deg «a great feeling!» Vi gleder oss til å ønske deg velkommen!

NAVNET NIKITA
I 1984 herjet Elton Johns superhit «Nikita» på radiostasjonene i Norge, og han regnes dermed som gudfar for det hårete eventyret som startet med en enkelt frisørsalong på tettstedet Tverlandet, utenfor Bodø. Nikita Hairs grunder og grunnlegger, Inger Ellen Nicolaisen har med pågangsmot, entusiasme og lidenskap for å bygge mennesker skapt Historiens Største Eventyr innen Hair & Beauty.

Sammen med sine mange dyktige medarbeidere har Norges ukronede frisørdronning lyktes med å bygge vellykkede frisørsalonger i Norge og Sverige gjennom sterkt fokus på kunden, faglig dyktige frisører og en sterk bedriftskultur hvor vi tar ansvar for å gjøre hverandre gode.

Inger Ellens livsmotto inspirerer oss til å alltid ha fokus på utvikling for å gjøre hvert eneste kundebesøk unikt:
«Hvis du tror du kan klare det, eller tror du ikke kan klare det – så har du helt rett!»

ENTUSIASME OG PÅGANGSMOT
Inger Ellen Nicolaisen har usnobbete og frittalende lederstil, og en egen evne til å inspirere og motivere som er helt unik. Hun har gått foran å vist vei, og har vunnet en rekke utmerkelser og priser for sitt lederskap, blant annet «Entrepreneur of the year» og «Kunsten å lede». Hun har også vært «Årets forretningskvinne» i Norge. I 2004 spilte hun den kvinnelige utgaven av Donald Trumph i den norske utgaven av «The Apprentice», Kandidaten.

EVENTYRET FORTSETTER
Nikita Hair vokser videre og vår visjon står fast: «Vi skal skape historiens største frisøreventyr» og vi jobber utrettelig med fokus på gode kundeopplevelser og faglig dyktige frisører som lever etter våre verdier og er moderne, oppmerksom, vennlig, entusiastisk, uformell og profesjonell!


Adresse: Oslo, Norway
Telefonnummer: +47 23311100, tast 1
By: Oslorelaterte søk: nikita hair priser, nikita storo, nikita timebestilling, nikita lambertseter, nikita priser, nikita tveita, nikita byporten, nikita frisør
Nærliggende lignende selskaper
Oslo, Norway Oslo, Norway 393.13 km
Hovedøya 394.28 km
Sognsvann 385.9 km
Vigelandsparken 391.38 km
Viking Ship Museum 393.66 km
Sognsvann 385.9 km
Vikingskipshuset 393.66 km
Sognsvann 385.9 km
Sognsvann 385.9 km
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon

Nikita Hair Norway

. Oslo oslo frisørsalong åpningstider, plassering. Nikita Hair Norway adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Nikita Hair Norway. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Nikita Hair Norway med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler