facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Nilsen Bilservice

Nilsen Bilservice

Info

Profesjonellt verksted som tilbyr service, bremseservice, forstillingskontroll, karosseriskader,-lakkering, EU-kontroll m.m.

Historie

Vi er et Boschservice verksted som har holdt til i dagens lokaler siden
1977. Vi har erfaring med at vi ofte er billigere enn merkeverkstedene. I
bedriften er vi ni ansatte. Vi reparerer alle merker



"Vi er et bilverksted i Bosch Car Service – den største, frittstående bilverkstedkjeden i verden. Hos oss kan du få utført alle typer bilreparasjoner og bilservice for alle bilmerker – bensin, diesel, hybrid og elektriske biler. Våre velutdannede teknikere kan utføre diagnose og kontroll av bilens elektronikk med Bosch’ avanserte testteknikk. Vi benytter bilreservedeler med Boschgarantert kvalitet. Det innebærer at du får minst like god kvalitet som på merkeverkstedet og at du kjører herifra med nybilsgarantien intakt. Velkommen till Bosch Car Service!"
Adresse: Tornerudveien 35, 1831 Askim, Norway
Telefonnummer: 69881570
By: Askim
Rute: Tornerudveien 35
Postnummer: 1831


åpningstider

Mandag: 07:00 - 17:00
Tirsdag: 07:00 - 17:00
Onsdag: 07:00 - 17:00
Torsdag: 07:00 - 17:00
Fredag: 07:00 - 16:00


relaterte søk: nilsen bilservice bosch car service tornerudveien askim, mekonomen askim, bilverksted askim
Anmeldelser
Super kundeservice med god oppfølging. Snille priser. Reiser gjerne fra Oslo til Nilsen i Askim neste gang også.
Servicen og jobbene er upåklagelig, er en grunn for at familien har brukt dette verkstedet i mange år.
Super kundeservice!, Dro til konkurrenten fikk dårlig service og møtte en negativ person i kunde mottaket. Dro deretter til Nilsen Bilservice og fikk 5 stjerners Service! Har byttet verksted til disse nå i framtiden. De jobber effektivt og fikset bilen min ennå de egentlig ikke hadde tid den dagen!
Blide og hyggelige folk, som har kunden i fokus. Har alltid fått god service av de.Og har alltid vært fornøyd. Kan trygt anbefalle å sette bilen oss de. Selv under pandemien så er dette trygt.
Får alltid god service og det lille ekstra. Her drar jeg alltid med følelsen av at de har gjort sitt beste for meg, og stort sett litt mer enn andre kanskje hadde gjort. Anbefales!
Veldig god service og hyggelige ansatte!Tjenestene: Elektrisk
Kjapp service, etter havari av bensinpumpe..måtte taue bilen, og dagen etter var det fikset så jeg kunne hente den..ikke verst, må jo bare anbefale dette verkstedet!
Flinke og hyggelige folk. Men hadde bilen inne for AC problemer for en stund siden. Kostet 10000 for ny kompressor, gass og annet. Men noe kald luft ble det aldri. Kan skylde meg selv litt siden jeg ikke klaget mer enn 2-3 ganger og ikke leverter inn bilen før jeg solgt den videre. Men alikevel burde man forvente at ting fungerer etter rep.
Et godt gammelt verksted som ikke oppererer med fastpris. Her får du ærlige priser og god service. Min Audi A4 trives veldig godt hos Nilsens bilservice:
Superfornøyd med personalet og EU-kontrollen. Anbefales!
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Nilsen Bilservice med offentlig transport


Glava 290 meter
404
Tornerud 330 meter
40
Gurud 400 meter
400
404
406
407
408
409
410
459
476
641
9
Gurud 410 meter
Gurud 410 meter
404
406
407
408
409
410
458
459
641
9

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Nilsen Bilservice.

Askim karosseriverksted

åpningstider, plassering. Tornerudveien 35 kart bykart, satellitt visning. Nilsen Bilservice adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Nilsen Bilservice. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Nilsen Bilservice med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Sagveien Bilverksted As Sagveien Bilverksted As 3 km Flott plass å meget god service
K.H.Bil-Deler K.H.Bil-Deler 5 km EU-kontroll på bil
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler