facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Nissegården Camping

Adresse: 15, 2686 Lom
Telefonnummer: +4761211930
By: Lom
Rute: 15
Postnummer: 2686



relaterte søk: Camping Lom basseng, Hytte Lom, Camping Galdhøpiggen, Lom sentrum, Nissegården Firkløveren, Nordal hotel, Utsjekk Nordal Turistsenter, Fricamp Lom
Anmeldelser
Det første som skjer etter at jeg går inn døren er at jeg tråkker på en stor tyggis som hadde blitt spyttet ut på stuegulvet. Badet var møkkete og søppelbøtten hadde de satt opp på benken sikkert satt den opp dit mens de tok gulvvasken. Madrassen var skitne og alt for tynne til å få en god natts søvn.
Helt OK sted. Hyttene var rene og prisene var OK. Et lite stykke unna sentrum men de tilbyr taxi, som koster under 200. Så det går fint. Hyggelig fyr i tillegg. Kjøkkenet fungerer fint til å lage mat og kjøleskapet blir fort kaldt.
Fin plass med gode hytter
Rene hytter, hyggelig betjening. Masse aktiviter for barn. Svømmebasseng, vannsklie, klatring, trampoliner og lekeplass.
Enkel standard på hyttene, men har det man trenger. Overnattet i de største hyttene. Wc med dusj holdt god standard. Kjøleskap ble fort kaldt. Helt greit for prisen.
Enkel og koselig camping rett utenfor Lom . Ca 15 minutter på sykkel til sentrum. Her kan du leie båt og kjøpe fiskekort. Bra med Ørret og Harr.
Fin opplevelse, men fryktelige dobbelt senger. Må klatre over hverandre.
Greie hytter til veldig hyggelig pris, mange aktiviteter for barn.
Skittent og slitent. Anbefales ikke!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler