facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Nitty Gritty

Nitty Gritty

Info

Bar & Grill

Adresse: Storgata 93A, 9008 Tromsø, Norway
By: Tromsø
Rute: Storgata 93A
Postnummer: 9008



relaterte søk: Restaurant Tromsø, Sumo Tromsø, La Famiglia, Tromsø, Presis Tromsø, Nordis Tromsø, Smak Tromsø, Pizza Tromsø, Tromsø verftet
Anmeldelser
Beste entrecôte i byen.
Ypperlig service, og veldig god mat. Perfekt med sharing-oppsett fra menyen.
Spennende mat, kul plass - tilbake til 1890 - gode drinker
Min favorittrestaurant i Tromsø. Drar dit så ofte som jeg kan. Fantastiske ansatte og nydelig mat. De serverer spennende mat som du neppe blir å oppleve andre steder i Tromsø. Menyen forandrer seg hele tiden og det er alltid noe nytt og spennende å prøve. En gang bestilte jeg en T-bonesteak på 1 kg. Helt fantastisk!
Niche-mat med god kvalitet i fint og koselig lokale med hyggelige, imøtekommende og profesjonelle ansatte. Vi er flere som mener at dette er den mest attraktive restauranten så vel som uteplassen i Tromsø for tiden. Alltid spennende å teste ut det nye på menyen. 5/5 vil besøke igjen.
En ny og spennende mat opplevelse i Tromsø, men ikke helt topp, syntes Taco lefsene var før tørr, belly pork kjøttet va å tørt, savnet litt spennende garnityr til rettene noe jeg virkelig trur hadde løftet hver rett. Nydelig grill smak på kjøttet. Litt sein med maten.
Nydelig service, nydelig stemning, nydelig plass! Ta turen;
God atmosfære, rask og god service. Ikke minst, maten var ypperlig
Vi kosa oss hær, god service og god drikke
Fantastisk andebryst på grill!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler