facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for NMS Nærbø

NMS Nærbø

Info

NMS Nærbø er en lokal sammenslutning av foreninger og støttespillere for organisasjonen Det Norske Misjonsselskap (www.nms.no).

Adresse: 4365 Nærbø
By: Nærbø
Postnummer: 4365



relaterte søk: gjenbruk bryne, gjenbruk klepp, gjenbruk varhaug
Anmeldelser
Hei. Anbefales ikke, er rett og slett fordi det er gjenbruk som selges til dyrere pris enn vanlig butikk pris. Var her sammen med mine barn idag og var mildt sagt sjokkert. Helt ubegripelige dyre priser. En fisher price leke til barn som kostet ny 130 kostet her 150. En bergans tursekk kostet 450 her, 500 ny i butikken... Sa det til betjeningen, så ikke ut til at de brydde seg desverre. Spar deg for turen til NMS sine butikker, det er en svindel mildt sagt.
Stor og flott gjenbrukt. Har litt av alt, mest bøker kanskje, men også en fin retro avdeling. Flink betjening som setter frem ting slik at det er litt stilig og spennende å gå og se! God plass til rullestol/barnevogn. God parkering, men litt uoversiktlig hvor du har lov å stå.
Veldig mye ting, burde vært mye større. Så blir fort rotete. Veldig hyggelig personale og prisene er helt ok.
Sprudlende kjekt personal kombinert med masse gøy i butikken
Koselig å komme innom har mye forskjellig.
Mange fine ting, og kjekke bekening
Fin butikk, god service
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler