facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Nom

Nom
Adresse: Jernbanesvingen 6 Ski Storsenter , Ski 1400, NO
Telefonnummer: 64 85 72 58
By: Ski
Rute: Jernbanesvingen 6
Husnummer: Ski Storsenter
Postnummer: 1400



relaterte søk: nom aksje, nordic mining analyse, nom vann, nordic mining forum, nom nordnet, noma, nordic mining kursmål, økonominyheter startsiden
Anmeldelser
NOM på Ski Storsenter. Stedet med verdens beste lasagne! Servert med focacciabrød og en elegant og luftig salat, servert i rustikk stil, med en hjemmekoselig fjøl som underlag!
Nom var meget bra i begynnelsen når de åpnet, men jeg syns det har tapt seg mye siden åpning, personalet er veldig ungt, Sist jeg var her fikk jeg en smørklump på størrelse med en hel kuvert pakning i smørbrødet min, det skal sies at jeg fikk nytt smørbrød, men lysten til å komme tilbake å spise på ny er borte.
Dagens som var rødspette var fullstendig uten smak. Det samme gjaldt potetene. Grønnsakene smakte rart - uspiselige. Det hele svømte i en rar tynn saus, også den uten smak. Dårligste jeg har spist på lenge.
Her kan man ta en pust i sjoppingen og ta seg et smørbrød eller en varm rett, drikke og kanskje en vaffel. Litt typisk spisesteder på slike storsenter. God mat og godt med plasser. Vel bekomme.
Flere ting på menyen som de ikke hadde hatt på lenge uten å fjerne det. Dårlig servise. Omeletten smakte helt ok.
Var der kl 14 en lørdag og de var utsolgt på vafler, de fikk vaffelrøre fra en leverandør! De kan altså ikke lage vafler selv!!
grei mat . pensjonistpreg på interiør og design. innbyr ikke til de unge
Greit sted men synes det var litt dyrt. Skal ikke tilbake
En fin cafe på Ski Storsenter med hyggelig betjening og greit utvalg. Kennelen litt eldre klientell.
Mange sitteplasser og helt ok mat til grei pris
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Nom.

Ski grill

åpningstider, plassering. Jernbanesvingen 6 kart bykart, satellitt visning. Ski Storsenter hvordan komme seg rundt. Nom adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Nom. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Nom med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler