facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Nome Containerservice AS

Nome Containerservice AS

Historie

Nome Containerservice AS har besøksadresse Sluseveien 20, 3825 Lunde. Det ligger et steinkast fra Lunde sluse som er en del av den fantastiske telemarkskanalen. Her har vi egne kontorer, verkstedsbygg og tomt til å parkere våre biler. Nome Containerservice AS eies i dag av far og sønn. Tor Åge Torsberg (høvding) og Jan Vidar Torsberg( daglig leder)

Selskapet ble stiftet i 1988 og registrert som aksjeselskap under bransjen ” Godstransport på vei” , og vi har i dag totalt 16 biler og er en fin gjeng på 14 faste ansatte og 3 deltid.

Adresse: Sluseveien 20, Norge Lunde I Telemark, Telemark, Norway
Telefonnummer: 35948500
on.reniatnocemon@tsop
By: Lunde i Telemark
Rute: Sluseveien 20
Postnummer: Norge


Anmeldelser
Oversatt av Google Super service Original Super service
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Nome Containerservice AS.

Lunde i telemark gods- og fraktselskap

åpningstider, plassering. Sluseveien 20 kart bykart, satellitt visning. Nome Containerservice AS adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Nome Containerservice AS. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Nome Containerservice AS med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler