facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Nome Pukk AS

Nome  Pukk AS

Info

Bryting av stein og bergverksdrift

Historie

Nome Pukk AS har siden 2011 drevet bryting av fast fjell til bygge- og anleggsvirksomhet. Bedriften disponerer forekomsten Kjeldal i Nome kommune, og har siden oppstarten i 2011, satt stort fokus på kvalitet i alle ledd. Vi samarbeider derfor med TT Pukk AS og Fjellsprenger AS for å sammen kunne levere kvalitetsikrede og godkjente steinmasser av høy kvalitet til våre kunder. Vi leverer masser til statlige selskaper, entreprenører og privatpersoner.



"Nome Pukk holder til på kjelsdalsvegen 92. Med god erfaring og solid kompetanse er vi i stand til å tilby våre kunder unike og gode løsninger. Vi dekker de aller fleste områder innen vårt fagfelt. Som bedrift er vi opptatt av å ivareta dine behov som kunde, samt utvikle oss selv som selskap. Vi jobber målrettet for å være best på det vi driver med, hvor vi møter enhver utfordring med en positiv holdning."
Adresse: Kjeldalsvegen 92, 3825 Lunde, Telemark
Telefonnummer: 404 44 404 / 916 97 001
By: Lunde
Rute: Kjeldalsvegen 92
Postnummer: 3825


Anmeldelser
Fantastisk service
Bra service
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Nome Pukk AS.

Lunde annet

åpningstider, plassering. Kjeldalsvegen 92 kart bykart, satellitt visning. Nome Pukk AS adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Nome Pukk AS. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Nome Pukk AS med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler