facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Nor Klinikken avd. Sandnes


Høy kompetanse
Et velutdannet personale med lang erfaring og høy faglig kompetanse

Kort ventetid
Hos oss er det kort ventetid, få time når du trenger det

Riktig diagonse
Få riktig diagnose fra første konsultasjon

"Vi er en moderne tverrfaglig klinikk i Sandnes som består av kiropraktorer, fysioterapeuter og personlig trener. Vi tilbyr behandling med individuell tilrettelegging av behandlingsforløp for å få deg frisk så raskt som mulig. Vi tilstreber oss et høyt faglig nivå samt det nyeste og beste utstyr til pasientens beste.Vi har gratis parkering rett utenfor døren. Klinikken ligger like ved Kiwi butikken i starten av Hoveveien 400m fra sentrum"
Adresse: Hoveveien 9, 4306 , Sandnes
Telefonnummer: 51 30 30 70
By: Sandnes
Rute: Hoveveien 9,
Postnummer: 4306



relaterte søk: Nor Klinikken Stadionparken, Nor Klinikken Stavanger, Nor Klinikken Herbarium, Klinikk Sandnes, Fysioterapi Sandnes, Treningssenter Sandnes, Naprapat Sandnes, Trykkbølgebehandling Sandnes
Anmeldelser
Jeg har ikke vært her på over ett år og det kan jeg takke Mikal Dyrstad for. En av de beste kiropraktor jeg har møtt. Fikk god forklaring på ting jeg ikke bør gjør og det hjalp veldig mye.
Dette var min fyste gang hos kiropraktor så valgte og gå til norklenikken. Knall gode kiropraktor og bra info og oppfølging program og ikke minst hyggelige personer. Knall bra fyste gangs opplevelse hos norklinikken avd Sandnes.
Meget god service og profesjonelle folk. Sammarbeidet godt og visste akkuratt hvilken behandling som skulle til.
De er veldig dyktige. Slitt med intense smerter i beinet som stammet fra ryggen. Etter noen behandlinger hos fysio og kiropraktor er det stor forbedring. De er alle veldig hyggelige og du føler at du blir tatt godt vare på. Er virkelig å anbefale NorKlinikken i Sandnes.
Flinke behandlere og god oppfølging!
Behagelig sted å komme til, fine lokaler og god atmosfære. Blir møtt med et stort smil og omtanke hos Monica i resepsjonen. Veldig god opplevelse på første konsultasjon med kiropraktor Daniel. Opplevde å bli hørt og at der var god tid til veiledning og spørsmål. Gikk fra klinikken med en rygg som allerede var i bedring og en god følelse av å bli forstått og tatt veldig godt vare på. Tusen takk så langt! Anbefaler Nor Klinikken avd. Sandnes på det varmeste!
Vil anbefale denne klinikken på det sterkeste, de har veldig gode og dyktige terapeuter. De er veldig behjelpelige og samarbeider godt både med pasienter og i teamet sitt.
Jeg har gått til Nor klinikken siden di startet opp i Sandnes, jeg har både gått til Kiropraktor og Sportsmassør, jeg har også anbefalt Nor klinikken videre til venner og bekjente. Mikal og Chris har på et mirakuløst vis klart og holde denne kroppen gående selv om det har hvert en liten utfordring til tider. Av alle spørsmål jeg har hatt til visse plager jeg har og har hatt får jeg alltid et bra og informativt svar om hvordan og hvorfor disse oppstår og hvordan disse skal fikses. om det er noe jeg lurer på selv om det er den minste ting så blir jeg alltid tatt imot med et smil og glimt i øye. Jeg anbefaler nor klinikken på det sterkeste. Jeg kommer til forsette og gå til der til jeg aboslutt ikke trenger det lengre kommer alltid innom får enn god samtale uansitt samt anbefale mannskapet på nor klinikken til alle jeg kjenner som kommer til meg med noen form for skade, for disse folka vet hva de holder på me og de elsker det de gjør. Det er rett å slett en glede å gå inn dørene hver gang jeg kommer.
Får et inntrykk av at dette er folk som elsker det di holder på med, å virkelig har lyst å hjelpe til med å fikse det som er problemet, går derifra hver gang med en god følelse, anbefales på det sterkeste
Virker veldig profesjonelt Bra service og behandling
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Nor Klinikken avd. Sandnes. Hoveveien 9, kart bykart, satellitt visning. Nor Klinikken avd. Sandnes adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Nor Klinikken avd. Sandnes. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Nor Klinikken avd. Sandnes med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler