facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Nor Tekstil

Nor Tekstil

Info

Nor Tekstil er landets ledende leverandør av tekstiltjenester. Vi leverer vaskeritjenester fra våre 19 avdelinger rundt om i Norge.

Historie

Følelsen av renhet er viktig for oss mennesker. Når vi har på oss rent og helt tøy gir det oss fokus og en følelse av velvære. På samme måte er det med tekstilene vi omgir oss med. Renhet er noe vi setter pris på og som gleder oss.

Ren glede er den forfriskende følelsen en sykepleier får av å ta på seg rent tøy. Det gir henne en god start på det som kan bli en lang dag, og får henne til å føle seg vel.

Ren glede er følelsen av å bli tatt ekstra godt vare på - når du legger deg i mykt og velduftende sengetøy på et hotell.

Ren glede er sikkerheten og fokuset en arbeider i Nordsjøen føler når han utfører vedlikehold på plattformen.

Ren glede er å se et nyfødt barn ligge og sove på barselavdelingen - med sitt første plagg. Det lukter baby - det lukter rent.

Adresse: Florø
Telefonnummer: 415 67 000
on.litsketron@tsop
By: Florø


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: nor tekstil oslo, nor tekstil ålesund, nor tekstil drammen, nor tekstil skien, nor tekstil ledig stilling, nor tekstil bodø, nor tekstil berger, nor tekstil trondheim
Nærliggende lignende selskaper
Florø Husflid As Florø Husflid As 2 km En side for butikken hvor vi vil legge ut informasjon, kampanjer, inspirasjon og tilb...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler