facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Nord-Aurdal Ungdomsskole - NAUS

Nord-Aurdal Ungdomsskole - NAUS

Historie

Nord-Aurdal ungdomsskole, NAUS, er en skole med tre trinn, 8., 9., og 10., med tre klasser på hvert trinn. Elevtallet varierer noe fra år til år, mellom 210 og 240 elever.

Siden mange elever på NAUS har etterlyst en facebookside for skolen, prøver vi nå. Det blir en side for eksisterende og tidligere elever, der man kan legge ut beskjeder fra skolen sin side, legge ut bilder, minner, osv. Dersom siden blir misbrukt til uthenging, mobbing, stygg kommentering og lignende, blir siden slettet uten varsel. Vi følger skolens retningslinjer over hva som blir akseptert.

Skolen har både nynorsk- og bokmålselever i alle klasser, og skolen deler skoleåret inn i nynorskperioder og bokmålsperioder. Derfor vil målformen på denne siden veksle mellom nynorsk og bokmål etter hvilken målformperiode vi har på skolen. Ettersom denne informasjonen er på bokmål er vi inne i en bokmålsperiode når denne siden opprettes :-)

Adresse: Tveitavegen 12, 2900 Fagernes
Telefonnummer: 61 35 67 00
By: Fagernes
Rute: Tveitavegen 12
Postnummer: 2900



relaterte søk: nord aurdal barneskole, søkerliste nord aurdal, nord-aurdal skole, nord aurdal kommune kart, nord aurdal kommune ansatte, hva skjer i nord aurdal, rådmann nord aurdal, kommunekart nord aurdal
Anmeldelser
Flott skole full av flinke folk!
Haha dårlig skole med ekle elver
Norges flotteste skoleplass
Klar for fornyelse
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler