facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Nord Lakkering / Colortec Norge

Nord Lakkering / Colortec Norge

Historie

Vi er et proffesjonelt lakkeringsverksted for reparasjon og lakkering av felger.
Vi kan forvandle dine (egentlig flotte) kantkjørte og oppskrapede felger tilbake til glansen og utseendet de hadde som nye.
Forskjellen på et tradisjonelt lakkeringsverksted og oss er at vi har alt nødvendig utstyr bak i en stor servicebil! Vi kan komme ut å reparere felgene dine på stedet, og på en brøkdel av tiden.

Adresse: Gressvik, 1621 Gressvik
Telefonnummer: 91915325
By: Gressvik
Rute: Gressvik
Postnummer: 1621


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00

Anmeldelser
Rett på sak. Enkel men fagarbeider! Pris dyktige også!
Veldig go å ha i nøden! Kjekk kar!
Flink lakkerer.
Oversatt av Google Firmaet mitt brukte nylig Colortecs tjenester til å male kosmetiske deksler til roboten vår. Pål tok telefonen med en gang for å diskutere situasjonen vår. Han var også i stand til å gi en prøve raskt. Han gikk utover for å møte våre behov, og vi er veldig takknemlige. Original My company recently used Colortec's services to paint cosmetic covers for our robot. Pål answered the phone right away to discuss our situation. He also was able to provide a sample quickly. He went above and beyond to meet our needs, and we are very thankful.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Nord Lakkering / Colortec Norge.

Gressvik bilverksted

åpningstider, plassering. Gressvik kart bykart, satellitt visning. Nord Lakkering / Colortec Norge adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Nord Lakkering / Colortec Norge. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Nord Lakkering / Colortec Norge med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Euromek Euromek 1 km EuroMek er en komplett programvare for bilbransjen og inneholder bla. moduler for EU-...
Fredrikstad Bil As Fredrikstad Bil As 3 km Kjøpte bruktbil av dem og det var en hyggelig opplevelse. Bilen var riktignok noen år...
Rally Bilverksted Rally Bilverksted 3 km kjempe god service og fine priser
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler