facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Nordal Turistsenter

Nordal Turistsenter

Info

Nordal turistsenter ligger i mitt i nasjonalparklandsbyen Lom. Vi har Camping, hotell, motell, hytter, kafeteria, pub og besinstasjon med gatekjøkken.



"Vi har eigen spisestad, pub, selskapslokale, godt over 60 hytter, nærare 20 hotellrom og ein 4-stjerners campingplass å tilby deg som tek turen til Lom."
Adresse: Bergomsvegen 15, 2686 Lom, Norway
Telefonnummer: 61219300
By: Lom
Rute: Bergomsvegen 15
Postnummer: 2686



relaterte søk: nordal kafeteria, nordal turistsenter frokost, lom camping priser, telt lom, lom camping hytter, nordal turistsenter meny, overnatting lom hytte, camping i lom sentrum
Nærliggende lignende selskaper
Visit Jotunheimen Visit Jotunheimen 99 meter Visit Jotunheimen er reisemålselskapet for Jotunheimen, Lom og omland. Turistinformas...
Kvila Turistheim Kvila Turistheim 14 km Trengte et sted å sove på bilturen vår, og valgte Kvila. Grei standard på hytta. Supe...
Brimi Fjellstugu Brimi Fjellstugu 18 km Serviceinnstillingen til de ansatte var helt topp Omgivelsene er jo spesielle, inne...
Anmeldelser
Fin plass i sentrum av Lom. Fint sanitæranlegg. Noe ujevne plasser for campingvogn, men finnes plasser nede ved elva som vi ikke så. Ok pris på en så sentrumsnær plass. Veldig fin oppmerking på bobilplasser. Litt uoversiktlig og dårlig merket vei ned til campingplassen. Betaling og booking gjøres i hotellet. Resepsjon er litt usynlig, men likevel relativt lett å finne.
Fornuftig priset overnatting. Sentral beliggenhet. Utsikt til stavkirka fra frokostbordet. Vi fikk rom nr 5, dette er trolig Loms minste hotellrom. Utsikten byr på taket over inngangspartiet og delvis bygdas bensinstasjon. Det har dog både seng og bad.... Pro tip; Fikk et glimt av rom nr 4, dette er stort og har utsikt rett mot stavkirka. Sørg for å få dette rommet.
Hyttene vi hadde var dei minste. Eneste som var ledig. Greit nok det men spindelvev her og der, skittent og køysenga var rett og slett farlig. Skammelig å ikke ha litt bedre kvalitet. Sanitæranlegg og dusjen var heller ikke noe å skryte av. Beklager Nordal Camping.
De dårlige anmeldelser har nesten gjort at vi droppet Lom, men jeg ville prøve selv, jeg visste jo, at det var ganske fint i 2019. Og hvis du spør meg, så er det fortsatt ganske greit her. Sanitæranlegg er helt ålreit. Prisene er ganske saftige, ja, men sånn er det i slike turist-hotspoter.
Fin plass, veldig sentralt og har mye aktiviteter. Hytta no. 14 er grei og har bra utsikt. Bare at de to hundene som konstant bjeffet på all hundene som kommer forbi på tur. Ikke noe fredelig å få når vi satt og koste oss på altan. Mann blir bare irritert at eigeren bare slippet de ut i hagen og ikke gid å gå på tur med de.
Lom er en finfin plass. Kona og jeg leide ei hytte m. 4 sengeplasser. Det var bra vi bare var 2. Vannkokeren kunne brukes til mangt, bortsett fra å trakte kaffe. Jeg var nysgjerrig på surdeigsbrødet fra den lokale baker'n. Bortsett fra prisen, var brødet greit. Men å dele opp brødet i skiver var et kapittel for seg. Hytta var av eldre dato. Gikk du inn i hytta ble det veldig motbakke, og skulle du ut var det tilsvarende nedoverbakke. Konklusjonen må bli, at pris og kvalitet ikke sto i stil. Bortsett fra dette så var det en fin plass.
Vi leide plass for bobil i begynnelsen av august. Vi betalte vel 400 kr pr. natt, og prisen var høyere enn andre steder. Det er mange fasiliteter i sanitæranlegget som badstu og solarium, men renholdet var ikke optimalt.
Et flott sted i Gudbrandsdalen, Innlandet. En stor og fin campingplass midt i Lom sentrum. Her er det aktiviteter for store og små. De har god plass til bobilen, fine teltplasser og mange fine hytter til leie. Og når du først er i Lom, så må du ikke gå glipp av et besøk hos bakeriet.
Bra camping. Fant gode teltplasser, og toalett /dusj fulgte med i prisen. Ble en natt ekstra. Kort gange til bygdas sentrum. Dusjene burde ha bedre plass for skift etc.
Ok hytte,men slitt standard. Mest IRRITERENDE er 2 hunder i ett hus hvor det står privat eiendom,som ligger ved restaurangen og fossen dit ziplinjen kommer,som bjeffer på alle hunder som går forbi. Konstant bjeffing .Rom: 2/5
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Nordal Turistsenter med offentlig transport


Lom sentrum 160 meter
137
142
143
200
2000
201
202
203
211
212
213
214
860
VY146
Nordal 280 meter
137
142
143
213
214
Lom prestegard 470 meter
142
143
202
211
Loar skule 480 meter
143
211
212
213
214

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler