facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for NorDan Norge

NorDan Norge

Info

NorDan AS har gjennom 90 år vist hvordan teknologi, innovasjon og nyskapning har resultert i kvalitet. Vi lager fremtidens vinduer og dører.

Historie

Perfekt samspill

Vi har det som et mål for alt vi gjør i NorDan: Innad i bedriften søker vi stadig det perfekte samspillet mellom mennesker og produksjonsteknologi og mellom medarbeidere. Overfor kunder og leverandører forsøker vi hele tiden å være en perfekt samarbeidspartner. Overfor sluttbruker vil vi at produktene, både hver for seg og sammen, skal snakke sitt tydelige språk om perfekt form og funksjon – med lang, lang levetid.

Funksjon, form og mennesket har vært grunnpilarene i vår produktutvikling siden det første toveissvingende vinduet så dagens lys i 1961. Vinduet fikk navnet NorDan Perfekt. Men det var også en visjon som var født. En visjon om perfekte produkter, perfekte produksjonsmetoder og perfekte relasjoner til marked og samarbeidspartnere.

Vi vet med oss selv at ingenting noen gang vil bli helt perfekt. Men vi har det som vårt overordnede mål og løfte.

Derfor kan du være trygg på at produkter fra NorDan alltid vil serve deg på den aller beste måte.

Vår oppgave

Forretningsidé

NorDan skal være ledende innen utvikling, markedsføring, produksjon og levering av miljøvennlige og trygge vinduer og dører med tilbehør.

Produkter

Alle produkter er listet i våre produktkataloger på www.nordan.no

Adresse: Stasjonsveien 46, 4460 Moi, Norway
Telefonnummer: +47 51 40 40 00
on.nadron@tsopamrif
By: Moi
Rute: Stasjonsveien 46
Postnummer: 4460


åpningstider

Mandag: 08:00 - 15:00
Tirsdag: 08:00 - 15:00
Onsdag: 08:00 - 15:00
Torsdag: 08:00 - 15:00
Fredag: 08:00 - 15:00


relaterte søk: nordan ytterdør, nordan balkongdør, nordan vinduer, nordan moi, nordan dører, nordan vindu håndtak, nordan prisliste, nordan forhandlere
Anmeldelser
Lite profesjonelle, men generelt ligger til byggesektoren. Forholder seg ikke til kundene, men til kundefjentlig lovgivning i Norge.
Opplevde å få veldig god hjelp, når en 9 år gammel skyvedør ble trøblete.
Dårlig service
En fantastisk arbeidsplass
Har vært i kontakt med delelageret et par ganger. Rist service. En gang møtte arbeideren meg et annet sted for å levere delene.
Stor vindusfabrikk, lavt servicenivå
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler